ŠOK-DOKAZ O BAKI PRASETU I ANJI BLA: On propao kao žeton, ona povukla ZAVRŠNI POTEZ! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.03.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon kockarskih dugova influenserka odlučila da ga ostavi?

ŠOK-DOKAZ O BAKI PRASETU I ANJI BLA: On propao kao žeton, ona povukla ZAVRŠNI POTEZ! (FOTO)

Foto: YOUTUBE/SCREENSHOT/@BAKAPRASE

Kontroverzni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ne zna kako da se iščupa iz dugova. Naime, on je izgubio ogromnu svotu novca na kocki, a rano jutros se ponovo obratio svojim fanovima putem storija na društvenoj mreži Instagram, kako bi im saopštio da ne zna šta da radi.

Mnogi su primetili da na društvenim mrežama u celoj drami koja se dešava oko jutjubera nema njegove devojke, Anje Bla, koja je inače jako aktivna, ali da danima ništa nije objavljivala. U jeku skandala koji se dešava oko Bogdanovih navodnih dugova oglasila se Anja i otkrila da prolazi kroz težak period, zbog čega je odlučila da se povuče na neko vreme, ali da je sad spremna da ponovo sa publikom deli detalje svog života. 

Republika

Foto: Instagram/Printscreen, shutterstock

Anja Bla i Baka Prase raskinuli zbog njegovih kockarskih dugova?

- Dobila sam dosta poruka što sam tako neaktivna danima, malo mi je težak period sada, pa sam se povukla na par dana, ali sad sam tu - napisala je Anja uz snimak koji je podelila putem storija na svom zvaničnom Instagram profilu. 

Međutim, to nije sve, na društvenim mrežama se pojavio još jedan dokaz da ovaj par po svemu sudeći nije u najboljim odnosima i sumnja se da je došlo do raskida, a dodatne spekulacije pokrenute su nakon što je influenserka otpratila sa Instagrama Baku, ali on nju za sad i dalje prati.

Da li su njegovi kockarski problemi uticali na to da okončaju dugogodišnju vezu ili je ovo vrsta marketinga, još uvek nije poznato, a njih dvoje se povodom toga još nisu oglašavali. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading