"NEKA NEKO POKUPI SVOG DEDU": Snimak napravio pravu pometenju na društvenim mrežama (VIDEO)

Autor:

Svet

27.03.2024

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Penzijski Spajdermen iz Splita

"NEKA NEKO POKUPI SVOG DEDU": Snimak napravio pravu pometenju na društvenim mrežama (VIDEO)

Foto: instagram

Uzbudljiva scena koja je nedavno zabeležena u Splitu ostavila je mnoge u šoku, ali i nasmejala korisnike društvenih mreža. Naime, jedan penzioner odlučio je da pokaže svoju avanturističku stranu i spusti se sa trećeg sprata stambene zgrade koristeći se fasadnom dekoracijom, poput pravog Spajdermena.

Nesvakidašnji poduhvat


Snimak koji je objavljen na popularnoj instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" prikazuje starijeg gospodina kako pažljivo silazi niz spoljašnji deo svetlarnika, ostavljajući komšije i prolaznike u neverici. Dok su se pojedinci pitali sa kog sprata je krenuo u svoju neobičnu avanturu, drugi su se divili hrabrosti i veštini kojom se penzioner spustio na zemlju.

Reakcije javnosti

Nakon što je snimak postao viralan, internetom su kružili brojni komentari koji su dodatno začinili ovu neobičnu priču. Neki su izrazili zabrinutost, dok su drugi kroz šalu davali nadimke ovom hrabrom penzioneru. Ipak, svi su bili zapanjeni njegovom veštinom i hrabrošću.

Bezbedan spust

Iako je ovaj poduhvat izazvao mnogo pažnje i komentara, srećom, penzioner je uspešno sišao na zemlju, neometan i bezbedan. Iako je dobio nekoliko nadimaka i šaljivih komentara, njegova hrabrost je nesumnjivo ostavila dubok utisak na mnoge.

 

"Neka neko pokupi svog dedu", "Švaler veteran, ko zna - zna", "Dobro ga služe kolena", "Aj, bar je sa gaćama na sebi", "Muž došao pre vremena s posla", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod viralnog snimka.

Ovaj neobični događaj definitivno je razgovor za ceo grad, a penzioner iz Splita postao je prava internet senzacija zahvaljujući svojoj neustrašivosti i avanturističkom duhu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading