BAKA PRASE NIJE SAMO KOCKAR, NEGO I PRELJUBNIK: Isplivale šok PREPISKE, ovo je dokaz da je VARAO Anju Bla? (FOTO)

Autor:

Zabava

22.03.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan u nizu skandala!

BAKA PRASE NIJE SAMO KOCKAR, NEGO I PRELJUBNIK: Isplivale šok PREPISKE, ovo je dokaz da je VARAO Anju Bla? (FOTO)

Foto: youtube.com/Klipatron Balkan, Shutterstock

Kontroverzni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ne zna kako da se iščupa iz dugova. Naime, on je izgubio ogromnu svotu novca na kocki, a rano jutros se ponovo obratio svojim fanovima putem storija na društvenoj mreži Instagram, kako bi im saopštio da ne zna šta da radi.

Mnogi su primetili da na društvenim mrežama u celoj drami koja se dešava oko jutjubera nema njegove devojke, Anje Bla, koja je inače jako aktivna, ali da danima ništa nije objavljivala. U jeku skandala koji se dešava oko Bogdanovih navodnih dugova oglasila se Anja i otkrila da prolazi kroz težak period, zbog čega je odlučila da se povuče na neko vreme. Mnogi su primetili da je Anja i otpratila jutjubera, nakon čega su se dotano podgrejale sumnje u raskidu. 

Republika

Foto: Instagram/Printscreen, shutterstock

Anja Bla i Baka Prase raskinuli?

Lavinu komentzara prouzrokovao je Bakin sledeći potez, kad je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram okačio da prodaje sve skupocene automobile, pa čak i onaj koji je Anji nedavno kupio za rođendan. Ovo je samo još jedan u nizu skandala koji se niže oko jutjubera prethodnih dana, otkako su se pokrenule polenike da je na kocnki prokockao ogromnu količinu novca. 

Međutim, drami tu nije kraj, danas se na društvenoj mreži Tviter pojavila Bakina prepiska sa nepoznatom devojkom, nakon koje se sumnja da je čak i varao svoju devojku Anju, ali se oni povodom toga nisu oglašavali, niti je utvrđeno da li je prepiska prava ili se radi o nekoj montaži fanova. 

 

 

Podsećamo, nedavno je Baka na svom Instagram profilu rekao kako je prokockao ozbiljnu svotu novca, što su javno potvrdili njegovi prijatelji, koji se ga kao i devojka otpratili sa Instagrama, a još uvek nije poznato da li je ovo istina ili se radi o još jednom njegovom potezu za bolji marketing.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading