OTKRIVENA PORODIČNA TAJNA JOVANE JEREMIĆ: Voditeljka napokon podelila njegovu fotografiju, o ovome je godinama ćutala!

Autor:

Zabava

25.03.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić napokon pokazala rođenog brata.

OTKRIVENA PORODIČNA TAJNA JOVANE JEREMIĆ: Voditeljka napokon podelila njegovu fotografiju, o ovome je godinama ćutala!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Voditeljka Jovana Jeremić retko deli detalje o svojoj porodici sa javnošću, ali ovog puta je napravila izuzetak.

Javnosti je poznato da ona ima sestru Milicu, ali sada je otkrila i postojanje rođenog brata Predraga. Danas, Predrag slavi 49. rođendan, a Jovana mu se obratila emotivnim rečima na društvenim mrežama.

- Em drag, em Predrag! Moj rođeni brat. Čovek koji mi je najviše pomogao posle razvoda! Šta reći, mislim...Njegovo srce je predobro. Previše!!!! Ljubi ga 15 godina mlađa sestra. Porodica - napisala je Jovana u opisu fotografije svog brata. 

 

 

Nedavno, Jovana Jeremić je dobila poklon "Rolex" koji je dugo priželjkivala, a sliku ovog poklona je podelila na svom Instagram profilu. Pored toga, otkrila je da je stan u centru Beograda i najnoviji automobil takođe deo ostvarenih planova. Posebno je istakla poklon od svoje najbolje prijateljice Aleksandre, ističući da je njihovo prijateljstvo neprocenjivo. "Ona mi nije ni rekla šta je uradila do juče, kad je stigao. Naše prijateljstvo nema cenu i ja bih za svog prijatelja sve učinila", navela je Jovana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić

 


Ovakvi detalji o porodičnim i prijateljskim odnosima Jovane Jeremić izazvali su veliko interesovanje javnosti, dok je njen izuzetno emotivan odnos prema porodici i prijateljima dodatno istaknut u njenoj poslednjoj objavi na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading