MONEKE I HEZONJA SU NAJVEĆE ŽELJE GROBARA, I OBOJICA IM SE NUDE! Partizan dobio ZELENI SIGNAL od košarkaša BASKONIJE?!

Autor:

Sport

25.03.2024

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle videa super Marija, i Čima je podelio svoje iskustvo u Beogradu.

MONEKE I HEZONJA SU NAJVEĆE ŽELJE GROBARA, I OBOJICA IM SE NUDE! Partizan dobio ZELENI SIGNAL od košarkaša BASKONIJE?!

Foto: printscreen Euroleague

Navijači Partizana već se glavama u dobroj meri nalaze u predsezoni. Sve vreme, spekuliše se o novim i mogućim pojačanjima, a najsvežiji dokaz je opsada "instagram" profila Marija Hezonje. 

Naime, otkako je Real igrao u Beogradu, ponovo se obnovila ljubav hrvatskog košarkaša i grobara, a on je kao simbol svoje zahvalnosti, podelio snimak sebe kako zagledano posmatra 24 hiljade ljudi u toku intoniranja himne crno-belih. 

Vatrene pristalice su ovo protumačile kao signal, a ukoliko je to slučaj, ona se i Čima Moneke iz Baskonije takođe stavio na raspolaganje Željku, ili makar otvorio mogućnost pregovora. 

Razlog je video koji se pojavio na društvenim mrežama, u kojem je prikazano Monekeovo iskustvo sa gostovanja u Beogradu. Iako se njegova ekipa vratila praznih šaka u Vitoriju, Nigerijac je bio vidno fasciniran atmosferom, a ljubav dobijenu od navijača nije zaboravio ni po povratku. 

 

 

Takođe je u izjavi posle meča, rekao kako su grobari bolji navijači od delija, i tako se dodatno dodvorio vatrenim pristalicama crno-belog dela Beograda. 

Danima posle utakmice na društvenim mrežama su se vrteli klipovi na kojima se vidi sa koliko oduševljenja nekadašnji košarkaš Makabija gleda ka dešavanjima na prepunim tribinama Arene. 

Kako god se završile ove sage, nema sumnje da grobarima predstoji veoma uzbudljivo leto i konstantno premotavanje sportskih portala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading