TEŽAK IZBOR EVROLIGE! Dželat Partizana i Amerikanac najbolji u 31. kolu!

Autor:

Sport

23.03.2024

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obojic košarkaša imala su isti učinak.

TEŽAK IZBOR EVROLIGE! Dželat Partizana i Amerikanac najbolji u 31. kolu!

Foto: Starsport

Čelnici Evrolige odlučili su da Mario Hezonja i Elajdža Brajant budu najkorisniji igrači u 31. kolu najlitnijeg klupskog takmičenja.

Košarkaši Real Madrida i Efesa podelili su MVP priznanje za prethodnu rundu, pošto su obojica imali indeks korisnosti 33.

Hezonja je u pobedi aktuelnog šampiona Evrope protiv Partizana u Beogradu postigao 25 poena, pogodivši pet trojki iz šest pokušaja. Imao je i šest skokova i četiri asistencije. Hezonja nije napravio nijedan faul, a iznudio ih je šest.

Podsetimo, crno-beli su bili dostojan rival Madriđanima sve do 28. minuta, kada su igrači Reala serijom 0:16 "slomili" izabranike Željka Obradovića i stigli do novog trijumfa.

Brajant je bio sjajan u tesnoj pobedi Efesa protiv Albe 85:84.

Postigao je 24 poena, a na terenu je proveo 24 minuta i 24 sekunde. Imao je još i pet uhvaćenih lopti, četiri proigravanja, dve ukradene lopte i jednu blokadu.

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović imao je indeks 30, kao i igrač Valensije Šemi Odželej.

Nedović je protiv Virtusa postigao 25 poena, uz sedam asistencija i tri skoka, za manje od 24 minuta na terenu i tako je vodio crveno-bele do 11. pobede u Evroligi.

Odželej je postigao 22 poena, što je njegov rekord u Evroligi. Imao je i šest skokova, uz po dve asistencije i ukradene lopte. Njegova Valensija je poražena od Monaka 79:78.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading