UBIJEN POZNATI RUSKI SPORTISTA! Među 137 žrtava terorističkog napada našao se i hokejaš

Autor:

Sport

25.03.2024

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati ruski sportista ubijen u terorističkom napadu u Moskvi

UBIJEN POZNATI RUSKI SPORTISTA! Među 137 žrtava terorističkog napada našao se i hokejaš

Foto: ФОТО: Любительская Хоккейная Лига

U terorističkom napadu koji se dogodio u koncertnoj hali "Krokus" u predgrađu Moskve, brojne porodice su zavijene u crno. Među 137 žrtava ovog strašnog događaja, nažalost, našao se i poznati ruski hokejaš Aleksej Rudnicki, koji je izgubio život u ovoj tragediji. Ovaj napad je ostavio dubok trag tuge i pustoši, uz više od 180 ranjenih, uključujući i troje dece.
 

Aleksej Rudnicki je bio poznat kao vesela osoba i istaknuti profesionalac, kako su ga opisali iz Ministarstva finansija ruske Jaroslavske oblasti, gde je nekada radio. Njegova ličnost i profesionalizam su bili izuzetno cenjeni, te je njegova prerana smrt izazvala veliku žalost među kolegama, prijateljima i navijačima.

 

Njegova smrt je izazvala duboku tugu među ljudima širom Rusije, a reakcije na ovu tragediju su bile izražene širom društvenih mreža i medija. Mnogi su se oprostili od Alekseja rečima saučešća i sećanjima na njegove sportske podvige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading