EVO GDE JE BAKA PRASE UHVAĆEN POSLEDNJI PUT: Od jutjubera ni traga, ni glasa, nakon što je sve PROKOCKAO - viđen je OVDE!

Autor:

Zabava

22.03.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo gde je Baka Prase uhvaćen!

EVO GDE JE BAKA PRASE UHVAĆEN POSLEDNJI PUT: Od jutjubera ni traga, ni glasa, nakon što je sve PROKOCKAO - viđen je OVDE!

Foto: YouTube/Printscreen, Shutterstock

Kontroverzni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ne zna kako da se iščupa iz dugova. Naime, on je izgubio ogromnu svotu novca na kocki, a rano jutros se ponovo obratio svojim fanovima putem storija na društvenoj mreži Instagram, kako bi im saopštio da ne zna šta da radi.

Foto: ST/N. PANČIĆ/printscreen

Baka Prase zatvoreni lokali

 

- Mnogo sam para sj*bao i mnogo sam se zadužio, nemam odakle da stvorim lovu i ne mogu da se vratim dok ne rešim sve. Mnogo sam ispao glup, sve sam zasr*o... - poručio je kratko jutjuber, a nakon toga se nije oglašavao

Kako Republika saznaje, ovaj kontroverzni jutjuber poslednji put je viđen na sudu. Bogdan Ilić iliti Baka Prase čest je ,,gost" na ročištima, te je tako zapažen ispred jedne od soba, gde je imao suđenje. 

Foto: Republika

Baka Prase

Inače, mnogi su primetili da na društvenim mrežama u celoj drami koja se dešava oko jutjubera nema njegove devojke,  Anje Bla, koja je inače jako aktivna, ali da danima ništa nije objavljivala.

U jeku skandala koji se dešava oko Bogdanovih navodnih dugova oglasila se Anja i otkrila da prolazi kroz težak period, zbog čega je odlučila da se povuče na neko vreme, ali da je sad spremna da ponovo sa publikom deli detalje svog života. 

Foto: YOUTUBE/SCREENSHOT/@BAKAPRASE

Baka Prase i Anja Blagojević

 

- Dobila sam dosta poruka što sam tako neaktivna danima, malo mi je težak period sada, pa sam se povukla na par dana, ali sad sam tu - napisala je Anja uz snimak koji je podelila putem storija na svom zvaničnom Instagram profilu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
da li

23.03.2024 06:57

Da li ovo istina ili utaja poreza