BRESKVICA SKRESALA ORLOVA KRILA: Iz narodne nošnje uskočila u vrući LATEKS, provokativnim izdanjem usijala mreže!

Autor:

Zabava

20.03.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova transformacija izazvala lavinu komentara!

BRESKVICA SKRESALA ORLOVA KRILA: Iz narodne nošnje uskočila u vrući LATEKS, provokativnim izdanjem usijala mreže!

Foto: RTS/printscreen, tiktok.com/printscreen

Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, nedavno je uzburkala javnost svojim nastupom na "Pesmi za Evroviziju". Izvela je numeru "Gnezdo orlovo" inspirisanu srpskom kulturom i nošnjom, osvojivši drugo mesto uprkos velikoj podršci publike. Njen scenski nastup, obogaćen motivima srpske nošnje na haljini, venčićem i belim krilima, izazvao je brojne komentare.

Nakon uspeha na "Pesmi za Evroviziju", Breskvica se odlučila da se vrati na scenu sa novom pesmom, koju je danas promovisala. U najavi nove pesme, ističe se provokativni stil odevanja, korišćenje lateks, a njene tetovaža koje prekrivaju veći deo tela bile su u prvom planu. 

Njena transformacija privukla je različite komentare, kako pozitivne tako i negativne. Dosta publike smatra da je ovo pravo izdanje i stil koji Breskvica voli, dok je nošnjom i belim krilima samo želela da pokupi simpatije publike, kako bi se izborila za što bolji plasman. Sa druge strane ima i fanova koji smatraju da Anđeli odlično leži i jedan, a i drugi stil i da ona uživa u svemu što radi i da joj to odlično ide. 

- Ti i ja druga smo dimenzija, al' me radi sada ova tenzija. A ti bi, mili, što i ja, vidim ti u očima, pogled tvoj me otima, sva sam se istopila - poručuje Breskvica u novoj pesmi, koja će uskoro izaći.

- Hipnotisan si, bacila sam čini! - poručila je ona u opisu jedne od objava, kojom najavljuje spot.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading