POSLEDNJA ŽELJA MARINKA MADŽGALJA: Ostvario je 20 dana pred SMRT!

Autor:

Zabava

19.03.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinko Madžgalj ostavio je neizbrisiv trag na domaćoj javnoj sceni!

POSLEDNJA ŽELJA MARINKA MADŽGALJA: Ostvario je 20 dana pred SMRT!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Marinko Madžgalj

Glumac Marinko Madžgalj, poznat kao "večiti dečak", preminuo je 26. marta 2016. godine u 37. godini nakon borbe sa rakom pankreasa. Ova tužna vest potresla je ceo region, ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag na domaćoj glumačkoj sceni.

Dijagnoza raka pankreasa postavljena je 2015. godine, a sam glumac je odlučio da svoju bolest krije od javnosti i svojih najmilijih. Iako je prošao kroz tešku operaciju i hemoterapije, njegovo zdravstveno stanje nije se poboljšavalo. Ipak, Marinko je odlučio da iskoristi svaki trenutak koji mu je preostao, snimajući seriju u Crnoj Gori i provodeći vreme sa porodicom.

Republika

Foto: Youtube AmiG Show

Marinko Madžgalj

Veliku želju da se pre smrti krsti u manastiru Ostrog, Marinko je uspeo da ostvari dvadeset dana pre svog odlaska. Iako je njegovo zdravstveno stanje bilo loše, držao se snažno do samog kraja. Njegova majka, Mirjana Madžgalj, istakla je da je Marinko bio poznat po svom osmehu od uva do uva, te da je nedostatak njenog sina svakodnevna borba za nju.

Mural posvećen Marinku Madžgalju sada krasi dvorište Ateljea 212, pored legendarnih glumaca poput Zorana Radmilovića i Bore Todorovića. Majka Marinka Madžgalja, iako se trudi da nađe utehu u svojoj unuci, Saru, priznaje da je gubitak sina nešto što nikada neće moći da prihvati.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Marinko Madžgalj mural

Marinko Madžgalj će zauvek ostati upamćen po svojim ostvarenjima i po dirljivim stihovima iz njegovih pesama. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading