NJOJ JE POSVEĆENA PESMA "TI SAMO BUDI DOVOLJNO DALEKO" Svi su pričali o ovoj FATALNOJ ljubavi, nahvatala ga sa drugom ženom, pa spremila BOLNU OSVETU!

Autor:

Zabava

18.03.2024

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza emotivnih stihova krije se velika ljubavna priča koja nije imala srećan kraj!

NJOJ JE POSVEĆENA PESMA "TI SAMO BUDI DOVOLJNO DALEKO" Svi su pričali o ovoj FATALNOJ ljubavi, nahvatala ga sa drugom ženom, pa spremila BOLNU OSVETU!

Foto: rinscreen/youtube/Inner City Hoops

Jelena Tinska, poznata po svojoj neodoljivoj lepoti i talentu za ples, balet i glumu, bila je jedna od najfatalnijih žena tadašnje Jugoslavije. Sa kultnom igračkom grupom „Lokice“ nastupala je na čak 120 koncerata za samo 60 dana, prateći popularnog Zdravka Čolića. Njihova atraktivnost i lepota privlačile su pažnju kako publike, tako i visokih zvaničnika, poput maršala Tita, koji je često šaljivo nazivao grupu „Loknice“.

Jelena se prvi put udala za Dragoslava Lutovca, svog prvog momka, ali brak nije dugo potrajao. Nakon toga, zaljubila se u Gorana Miloševića iz benda „Generacija 5“, poznatog po nadimku Apolon. Njihova ljubavna priča bila je puna romantičnih detalja, poput upoznavanja preko fotografija koje joj je doneo zajednički prijatelj. Njih dvoje su se zaljubili na prvi pogled, vozeći se Beogradom na Goranovom motoru i pevajući jedno drugom.

 

 

Njih dvoje su se mogo voleli, ali je ipak došlo do rastanka jer ga je ona zatekla u krebetu sa drugom devojkom, za koju je tvrdio da je nije prevario. Jelena mu se odmah osvetila, tako što je bila sa njegovim drugom. Ona se kasnije iz inaza Goranu udala i to u julu mesecvu, a već u avgustu se razvela. 

Još jednm su posle nekog vremena dali novu šansu svojoj ljubavi, međutim, to je bilo kratkog daha. Goranova lepota je bila nešto što su svi komentarisali, pa je čak i Jelena u svojoj knjizi pisala da je "lep kao Apolon". 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jelena Tinska

Goran je svojoj voljenoj Jeleni posvetio jednu od najpopularnijih pesama benda "Generacija 5" - "Ti samo budi dovoljno daleko". Ova pesma je postala simbol njihove ljubavi i ostala je zapamćena kao jedan od najlepših muzičkih izraza ljubavi iz tog vremena. Njihova veza bila je tema brojnih razgovora u Beogradu i ostala je upamćena kao jedna od najromantičnijih priča tog vremena.

Jelena Tinska i Goran Milošević su ostavili neizbrisiv trag ne samo u muzici, već i u srcima mnogih koji su bili svedoci njihove ljubavi. Njihova priča i pesma "Ti samo budi dovoljno daleko" i danas žive kao simbol jedne strastvene i duboke ljubavi iz prošlih vremena.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading