UMRLA LEPA KATARINA MIŠURIĆ! Opaka bolest bila jača od nje!

Autor:

Vesti

18.03.2024

23:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maj 2023. godine bio je prelomni trenutak kada je Katarini nakon biopsije dijagnostikovan zloćudni invazivni tumor grlića materice.

UMRLA LEPA KATARINA MIŠURIĆ! Opaka bolest bila jača od nje!

Foto: Printskrin/Budi human

Tragična vest o smrti Katarine Mišurić (30) potresla je članove Fondacije i sve one koji su pratili njen težak put u borbi sa tumorom grlića materice. Kroz objavu u Fejsbuk grupi "Budi human - Humanitarne licitacije", porodica je izrazila saučešće i oprostila se od hrabre Katarine.

Maj 2023. godine bio je prelomni trenutak kada je Katarini nakon biopsije dijagnostikovan zloćudni invazivni tumor grlića materice. Nakon toga, usledile su brojne tegobe koje su zahtevale hitno lečenje i pažnju stručnjaka. U oktobru iste godine, Katarina je primljena na odeljenje kliničke onkologije KBC Zemun zbog simptoma poput slabosti, malaksalosti, lakog zamaranja i subfebrilnih temperatura.

Nakon što je MSCT pregledom potvrđeno prisustvo brojnih nodularnih metastatskih promena u plućima, Katarina je prošla kroz izuzetno zahtevnu fazu lečenja. Radikalna zračna terapija sa 25 frakcija u 4 ciklusa HT potencijacije bila je deo borbe protiv opake bolesti. Ova faza lečenja zahtevala je izuzetnu snagu i hrabrost, a Katarina je pokazala izuzetnu odlučnost i volju za životom.

Ovaj tužan događaj ističe važnost prevencije i redovnih ginekoloških pregleda, posebno kada je reč o raku grlića materice. Kroz svestran pristup lečenju i podršku voljenih, Katarina je ostavila dubok trag u borbi protiv ove opake bolesti. Njeni primer hrabrosti i upornosti ostaje kao inspiracija i podsećanje na važnost borbe protiv raka.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading