SRBIJO, SPASI SVOJE DETE! Naš Stefan boluje od teške bolesti, a naša pomoć mu je PREKO POTREBNA! Čovek velikog srca napravio PREDIVAN potez! (FOTO)

Autor:

Vesti

10.03.2024

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan mladi život bori se za svoju budućnost, a kako bi mu bilo bolje, neophodna nam je vaša pomoć!

SRBIJO, SPASI SVOJE DETE! Naš Stefan boluje od teške bolesti, a naša pomoć mu je PREKO POTREBNA! Čovek velikog srca napravio PREDIVAN potez! (FOTO)

Foto: Budi Human

Stefan Jakovljević

Stefan Jakovljević boluje od kancera, a troškovi za njegovo lečenje, kao i put u Turskoj iziskuju dosta novca, a vremena je uvek nedovoljno. 

Dr mašinstva Drakče Tanasković iz Lozovika, napisao je svoju prvu knjigu pod nazivom “Izgubljena mladost” , a u kojoj je živopisno opisao momačke dane provedene na ratištu.

Knjiga je konačno danas ugledala svetlost dana i zaslužuje pažnju. S obzirom da je pisac ovog dela iz manjeg mesta, koji nema društvene mreže, nažalost, ne može tako brzo da proda, a novac mu je neophodan. Međuti, suočava se s izazovom promocije i potrebna mu je naša pomoć u tome.

Foto: Budi Human

Knjiga ''Izgubljena mladost'' čiji novac od prodaje ide u humanitarne svrhe, za lečenje Stefana Jakovljevića

Drakče ima samo jedan cilj, a to je human gest - da se skupe novčana sredstva za Stefana Jakovljevića i njegovo lečenje kancera u Turskoj. Troškovi lečenja su veliki, a porodica čini sve kako bi došla do rešenja - kako pronaći novac za njegove terapije koje su mu preko potrebne.

Ovoj akciji se pridružila i humanitarna organizacija Budi human i još jednom pokazala koliko podrška znači, a evo na koji način mu možete pomoći i vi!

Pošaljite 1398 na 3030!

Foto: Budi Human

Stefan Jakovljević

Molimo vas, ukoliko ste u mogućnosti, da pošaljete barem jedan SMS za našeg Stefana i da na taj način pomognete ovom momku koji bije bitku sa opakom bolešću.

Nadamo se da ćemo zajedničkim snagama ubrzati ovu akciju prikupljanja novčanih sredstava i što pre pomognemo Stefanu da nastavi lečenje! 

Pozivamo vas da se pridružite ovoj humanitarnoj akciji slanjem bar jednog SMS-a za Stefana. Svaki gest podrške je važan, jer zajedno možemo ubrzati proces prikupljanja neophodnih sredstava i pružiti Stefanu šansu za nastavak lečenja.

Nadamo se da će naša zajednička solidarnost i brza reakcija pomoći Stefanu da prevaziđe ovu tešku životnu situaciju.

Hvala vam što ste deo ove humanitarne akcije i što pokazujete svoju humanost u trenucima kada je podrška najpotrebnija!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading