ČISTA ROMANTIKA! Sloboda Mićalović u ljubavnom zanosu sa Vojinom, ova FOTKA usijala je društvene mreže! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.03.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte kako uživa naš poznati glumački par!

ČISTA ROMANTIKA! Sloboda Mićalović u ljubavnom zanosu sa Vojinom, ova FOTKA usijala je društvene mreže! (FOTO)

Foto: ATA Images

Sloboda Mićalović oduvek je važila za jednu od najlepših glumica na domaćoj javnoj sceni i na račun njenog fizičkog izgleda svi su uvek imali isključivo reči hvale. Već godinama je u braku sa glumcem Vojinom Ćerkovićem, sa kojim ima dve ćerke bliznakinje Veru i Milu. 

Sloboda je danas na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Instagram oduševila svoje pratioce, kad je podelila romantičnu fotografiju sa Vojinom. Njih dvoje su pozirali, a ona je zabeležila trenutak kako je suprug ljubi u obraz i to podelila sa svojim brojnim pratiocima. 

Poznato je da su Sloboda i Vojin uvek važili za jedan od omiljenih parova na domaćoj javnoj sceni, a ova fotografija usrećila je pratioce na Instagramu, pa su odmah počeli da se nižu munjevitom brzinom komplementi. 

Inače, sloboda je nedavno tokom konferencije za medije povodom filma "Jorgovani" govorila o prevari u braku i jasno istakla svoj stav o tome. 

- Više je poražavajuće što se danas bavimo tuđim životima nego bilo koji razvod. Mi u ovom filmu ne veličamo prevaru. Prava ljubav uvek pobeđuje. Filmova bilo kog žanra nikad nije dosta. Dobar film je dobar film. Žanrovski nam je nedostajalo malo da se smejemo jer smo dugo gledali jedan te isti žanr, ali meni je i on prijao - odgovara glumica, pa priznala da privatno voli da sluša teške pesme. 

Republika

Foto: ATA Images

Sloboda Mićalović

- To koja pesma me gane zavisi od toga u kakvom sam raspoloženju. Pošto potičem sa juga Srbije volim dert i radije slušam takve "teške" pesme od nekih brzih. Pesma "Kad zamirišu jorgovani" je bila u scenariju, a Ivan i ja smo se dogovorili da je stavimo u drugi kontekst i da se u jednoj sceni kroz pesmu na neki način obračunamo - kaže glumica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading