STRIPER OBRISAO POD PEVAČICOM: Priredili vrele scene na bini, a zvuk u pozadini će vas ostaviti bez teksta! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.03.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica u vreloj akciji sa striperom pred publikom!

STRIPER OBRISAO POD PEVAČICOM: Priredili vrele scene na bini, a zvuk u pozadini će vas ostaviti bez teksta! (VIDEO)

Foto: twitter.com/printscreen

Poznata pevačica Vera Matović ponovo je bila u centru pažnje nakon kontroverznog nastupa u jednoj televizijskoj emisiji. I dok je već poznata po svojim izazovnim nastupima, ovaj put je izazvala pravu buru reakcija svojim ponašanjem na bini.

U ovoj emisiji, Vera Matović je izvela pesmu "Pitala sam popa", a neočekivano, striper i bivši učesnik rijalitija Parovi, Dejan Nestorović, se pridružio njenom nastupu. Njihov scenski performans je bio neobičan, sa izazovnim plesom i fizičkim kontaktom koji je izazvao podeljene reakcije.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Vera Matović

 

Nakon što je striper prišao Veri, dodirivao je i podizao, a zatim je došlo do incidenta kada je Vera Matović pala na patos preko njega. Ovaj šokantan nastup izazvao je različite reakcije među gledaocima i javnošću, a ponovo je stavio Veru Matović u centar kontroverzi.

Vera Matović je poznata po svojim izazovnim nastupima, ali ovaj događaj je izazvao posebnu pažnju javnosti. Mnogi su osudili njeno ponašanje, dok su drugi podržali njen izraz slobode i umetničke ekspresije.

 

 

Inače, Vera Matović važi za jednu od najbogatijih pevačica na domaćoj estradnoj sceni zahvaljujući svojoj velelepnoj vili vrednoj nekoliko miliona evra, u kojoj živi sa suprugom. Njena imovinska situacija privlači pažnju javnosti, ali ovog puta, njen nastup je bio ono što je privuklo najviše pažnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading