BEKVALČEVA PRIZNALA DA JOJ JE DAČA BIO NAJVEĆA LJUBAV: Slavlje u pevačicinom domu, emotivnom objavom iznenadila sve! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.03.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac čestitala prvoj naslednici rođendan dirljivim izlaganjem, pa se dotakla ljubavi sa Ikodinovićem!

BEKVALČEVA PRIZNALA DA JOJ JE DAČA BIO NAJVEĆA LJUBAV: Slavlje u pevačicinom domu, emotivnom objavom iznenadila sve! (FOTO)

Foto: V. Lukić, D. Kadić

Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović

Hana Ikadinović, ćerka Nataše Bekvalac i Danila Dače Ikodinovića, danas je napunila 17 godina, a pevačica joj je posvetila emotivnu poruku na društvenoj mreži Instagram. Nataša je podelila nekoliko fotografija sa Hanom - od najranijeg detinjstva, pa do tinejdžerski dana, a onda joj se obratila.

Nataša je u ovom emotivnom obraćanju priznala i da je Ikodinović bio njena najveća ljubav.

- Rođena si iz ljubavi kakva jednom rađa se i već 17 godian sa tobom živim ljubav o kojoj sam maštala. Ljubav koja ne zna za uslove. Najvrednije si što u životu imam, najbolja si ćerka na svetu, na svaki tvoj korak, zapamti na svaki, ja sam ponosna - započela je Nataša, pa nastavila:

- Hana... Milost, ona koja je milostiva. Pametna i razumna, ona koja donosi radost i sreću, vesnik sreće, ona koja je uzvišena, poštena i vredna divljenja... - dodala je Bekvalčeva.

- Duša... Sve što tvoje ime znači, to si meni ti. Voli te tvoja mama, srećan rođendan, sine moj - zaključila je pevačica u emotivnoj objavi.

Republika

Foto: instagram.com/legende_partizana/youtube.com/Glamur TV HAPPY

Nataša je Hanu dobila u braku sa Danilom Ikodinovićem

Inače, malo ko zna da je Nataša zbog ljubavi prema fudbalu, koju je nasledila od svog oca Dragoljuba Bekvalca, diplomirala na sportskoj ustanovi.

- Bilo je veoma lepo kad sam diplomirala s desetkom. Tog trenutka sam dobila želju da nastavim sa školovanjem - rekla je jednom prilikom pevačica i na pitanje može li sebe da zamisli, na primer, u svlačionici, dok u poluvremenu utakmice fudbalerima objašnjava kako treba da igraju, Nataša je odgovorila:

- Ne, ali vidim sebe u nekom lepom fitnes centru kako pomažem ljudima da održe formu ili steknu vitku liniju. To je ono što u budućnosti želim da radim. Odličan sam teoretičar, ali loš praktičar. Znam da drugima pričam o prednostima zdravog načina života, ali ja živim kampanjski, hranim se neredovno. Događa se da izgubim po deset kilograma za dvadesetak dana - priznala je svojevremeno pop zvezda, prenosi "Hello".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading