VRELI SNIMAK ČOLE I BRENE! Podigao joj HALJINU pred svima, pa je dohvatio za GOLE BUTINE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.03.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dohvatili se na sceni!

VRELI SNIMAK ČOLE I BRENE! Podigao joj HALJINU pred svima, pa je dohvatio za GOLE BUTINE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/zdravko.colic/

Lepa Brena i Zdravko Čolić zajedno su priredili spektakularan nastup pred oduševljenom publikom na Kopaoniku. Njihov spoj na sceni izazvao je euforiju među prisutnima, a izvođenje vanvremenskog Čolinog hita "Pusti, pusti modu" ostavilo je publiku bez daha, posebno kada je muzička zvezda dohvatila Brenu za butine.

Naime, dok su u duetu izdvojili čuveni Čolićev hit, Lepa Brena je podigla haljinu i pokazala svoje duge noge, dok ju je Zdravko Čolić nežno pomazio po goloj butini. Publika nije krila svoje oduševljenje, te su ovaj pevačev potez pozdravili gromoglasnim skandiranjem.

Osamdesete godine su za pevača Zdravka Čolića bile period posebnog uspeha. Novi albumi, turneje, nastupi i koncerti obeležili su ovo razdoblje njegove karijere. Međutim, sredinom tog perioda, Čola se povukao sa muzičke scene kako bi se posvetio novom izazovu - poslovanju. Odlučio je da ostvari svoju dugu želju i postane privrednik. Ideja je bila dobra, ali se suočio sa neočekivanim problemima.

Naime, kako je tada otkrio, privreda je bila nešto sa čime želi da se upusti, uloživši sredstva u oblast telefonije. Međutim, neočekivano je završio na sudu zbog optužbi za kupoprodaju deviza, posebno na teritoriji Makedonije, zbog čega je priveden.

Bio sam neka vrsta menadžera i čoveka koji je imao određena uložena sredstva u oblasti telefonije, a šira javnost je saznala da se bavim malom privredom tek kada sam uhapšen u Ohridu zato što sam kreditna sredstva pretvarao u devize. Devize je tada bilo jeftinije kupiti u Makedoniji nego u Beogradu i Zagrebu - izjavio je tom prilikom čuveni pevač, te nastavio:

Bilo je vrlo neprijatno. Ljudi su kupovali devize u tim albanskim selima. Pratili su me sve vreme jer šta ja radim tu u februaru kad nema ni koncerata, ni turista... A ja natovaren u grombi kaputu kao u pesmi Bijelog dugmeta i oni me sačekaju i uzimaju mi sve devize. Kasnije je Ante Marković uveo legalnu kupovinu deviza i da sam sačekao osam meseci, ne bi do tog hapšenja ni došlo. Ali to su bile čiste pare, nikakva "crna lova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
pera pisar

17.03.2024 11:17

jah, vrele scene, baba i deda se vataju na sceni...mos misliti