OVA LEPOTICA JE JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU ZBOG SILIKONA: Naša pevačica preživela pravu DRAMU, a ovo joj je NAJTEŽI TRENUTAK u životu!

Autor:

Zabava

17.03.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirna Košanin progovorila o problemima koje je imala zbog estetske korekcije!

OVA LEPOTICA JE JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU ZBOG SILIKONA: Naša pevačica preživela pravu DRAMU, a ovo joj je NAJTEŽI TRENUTAK u životu!

Foto: Instagram.com/mirna_kosanin

Popularna pevačica Mirna Košanin, koja se proslavila učešćem u takmičenju "Zvezde Granda", svojevremeno je ispričala kako je jedva izvukla živu glavu zbog silikona koje je ugradila u grudi.

- Doktor je izvadio trojke, a ugradio petice ispod mišića, kada je sve to prošlo, pitala sam doktora koji mi je kasnije spašavao život u čemu je bio problem, on mi je objasnio da kada se jednom urade implanti, svaki sledeći put to mora da se uradi na istom mestu jer implant oko sebe ima opnu i to sraste kada ga izvadiš, tkivo ostaje, ti moraš da vratiš na isto mesto. Ne možeš ispod mišića jer koža ne može da nalegne, on je gurao što veći implant da to nalegne na svoje ali nije legao. Tetka me je izvadila sa klinike, obećali su da će mi pokloniti novu operaciju - ispričala je svojevremeno Mirna. 

Republika

Foto: Instagram.com/mirna_kosanin

Mirna Košanin se proslavila u "Zvezdama Granda"

Mirna je, inače, morala da ide u Švajcarsku, kako bi zaradila novac za nju i sina, i ovo je bio najteži trenutak u njenom životu - odvojenost od deteta.

- Bila sam u Švajcarskoj odvojena od deteta i radila sam tamo, nedostajalo mi je dete. Moj prvi odlazak kada čekaš da dobiješ radnu dozvolu i tri meseca nisam mogla da odem kući - rekla je ona, prenosi "Grand".

- Zdravlje i dete. Prvo na ljudima primetim stav, a padam na intelekt. Ne podnosim nepravdu i ne znam da se iskontrolišem tu – istakla je ona svojevremeno.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Mirni je najteže u životu pala odvojenost od deteta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading