CECINA ĆERKA U NESVAKIDAŠNJEM IZDNAJU! Anastasija pokazala šta joj najudobnije stoji, od cifre će vam se zavrteti u glavi! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.03.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo duks košta 595 evra, dok je donji deo 675 evra.

CECINA ĆERKA U NESVAKIDAŠNJEM IZDNAJU! Anastasija pokazala šta joj najudobnije stoji, od cifre će vam se zavrteti u glavi! (FOTO)

Foto: Instagram/ raznatovicanastasija

Ćerka pevačice Svetlane Cece Ražnatović Anastasija Ražnatović, pokazala je u kakvoj garderobi se najbolje oseća, pa se na društvenim mrežama povela prava polemika oko cene kompleta! Naime, trenerka koju Anastasija nosi na slikama inače košta preko 1.200 evra, što je njenim pratiocima bilo više nego interesantno. 

Samo duks košta 595 evra, dok je donji deo 675 evra.

Anastasija i te kako prati modu, te je u javnosti svi vide doteranu i sređenu, ali privatno najčešće bira stvari u kojima joj je udobno tokom celog dana. 

 

 

Podsetimo, Anastasija u jednom periodu nije bila u sjajnim odnosima sa svekrvom Oliverom Gudelj i zaovom Vanjom Gudelj, a sada je došlo do pomirenja.

One su se zapratile na društvenim mrežama, a Nemanja je za 8. mart, na društvenoj mreži Instagram, objavio fotografiju na kojoj su Anastasija, Olivera i njegova sestra Vanja Gudelje.

Došlo je do pomirenja i sada je sve u najboljem redu. Videli ste i fotografiju koju je Nemanja objavio na mrežama, svi su sada srećni i u dobrim odnosima. Nemanja je najviše uticao na to da svi budu složni, i sada baš tako i jeste - ističe dobro obavešten izvor za "Blic".

Fudbaler Nemanja Gudelj na Dan žena objavio je fotografiju na kojoj zajedno poziraju tri žene koje voli najviše na svetu, supruga Anastasija Ražnatović, sestra Vanja i majka Olivera.

Foto: Instagram.com

Anastasija i Nemanja Gudelj

 

Njih tri pozirale su sređene od glave do pete, pred večerašnji izlazak.

- Srećan Dan žena za moje 3 superžene - napisao je tom prilikom Nemanja Gudelj, a Vanja i Anastasija su odmah prokomentarisala njegovu objavu i dodale emotikone srca.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading