ŠOK U PROGRAMU UŽIVO: Ognjen Amidžić iznenadio goste, njegovom UKLJUČENJU se niko nije nadao!

Autor:

Zabava

12.03.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desingerica se uključio u Amidži šou!

ŠOK U PROGRAMU UŽIVO: Ognjen Amidžić iznenadio goste, njegovom UKLJUČENJU se niko nije nadao!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom poslednje specijalne emisije, popularni voditelj Ognjen Amidžić je ugostio po prvi put i bračni par, Biljanu i Acu. Atmosfera je bila puna iznenađenja, a publika u studiju nije mogla da veruje svojim ušima kada je čula na koji način pevač Aca odgovara voditelju.

Međutim, vrhunac iznenađenja dogodio se kada je Biljana, jedan od gostiju, u jednom momentu uhvatila za glavu. Razlog ovakve reakcije bili su Ačini čudni odgovori, koristeći izraze poput "bajo", "liče", "cava" i slično. Njegovo neozbiljno ponašanje zbunilo je sve prisutne, ali se ispostavilo da je sve bila šala našeg poznatog repera, Desingerice.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aca Jevtić

Naime, Desingerica se nalazio u režiji i putem slušalice je davao Aci uputstva šta tačno treba da kaže, što je rezultiralo simpatičnom scenom koja će verovatno vrlo brzo postati viralna na društvenim mrežama.

- Bajo ja sve poštujem, svakakvu muziku u današnje vreme koja se pravi, ali liče mislim da bi Aca bio najjači da je došao. Aca bi bajo bo tu najjači lik, niko ne bi mogao to da uradi što bi Coa uradio...Sećam se kada sam se vratio pijan sa Desingericinog nastupa, kad sam rekao Bilji da idem na boemsko veče - rekao je Aca, a kada su svi saznali da je u pitanju Desingerica, Ilić je dodao:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Desingerica se uključio u Amidži

- Za osmi mart smo Bilja i ja bili u Novom Sadu. Pričam ja drugaru da ćeš ti da odgovaraš na pitanja, a on kaže: "Veći gospodin nije došao da gostuje. Posle njega ne mora sobarica da dođe. Namesti krevet i sve" - dodao je Aca, nakon čega je Bilja otkrila da joj nije bilo svejedno:

Ovo gostovanje je definitvno obeležilo emisiju, a publika je imala priliku da se nasmeje i doživi jedno potpuno neočekivano iskustvo. Sigurno je da će se ova epizoda dugo pamtiti, a za kraj, pogledajte i bonus video koji će vam dodatno osvetliti celu situaciju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading