MINA KOSTIĆ SAHRANILA EVU RAS! Pevačica se ispalila, pa napravila skandal na društvenim mrežama! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.03.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se ne čuje svakog dana!

MINA KOSTIĆ SAHRANILA EVU RAS! Pevačica se ispalila, pa napravila skandal na društvenim mrežama! (FOTO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Pevačica Mina Kostić komentarisala je na društvenim mrežama fotografiju naše proslavljene glumice Eve Ras na kojoj je sa pokojnim suprugom Radomirom Stevićem Rasom, pa je napisala komentar koji je mnoge šokirao! Naime, Mina je po svemu sudeći zaboravila da je glumica Eva Ras još živa, pa je svojim komentarom napravila skandal o kom se i dalje priča.

- Večna im slavu u gospodu Isusu Hristu - napisala je folkerka, i u produžetku je ostavila tužni smajli i emotikon srca.

Foto: Privatna arhiva

Mina je permutovala stvari, pa je postala viralna na društvenim mrežama

 

Ubrzo su počeli ljudi da se nadovezuju na ovaj komentar.

- "Mina, zaboga, pa Eva je živa! Ne shvatam kako je ovako ishitreno reagovala, ili je jednostavno samo neobaveštena", objavljiuvali su korisnici društvenih mreža. 

Foto: printscreen/Kurir TV

Glumica Eva Ras

 

Inače, Radomir Stević Ras je bio treći suprug poznate glumice Eve Ras. Za slavnu umetnicu on je bio "onaj pravi", te ga ni nakon skoro četiri decenije od njegove smrti nije prebolela: "Svih ovih godina verna sam Radomiru Steviću Rasu, a verna sam mu jer sam ga volela i ljubav ne može da prestane zato što je on umro. Moja ljubav prema njemu trajaće do moje smrti, više puta je isticala Eva. Nakon iznenadnog gubitka njene najveće ljubavi, 1993. godine ostaje bez ćerke Krune, koja pod neobjašnjivim okolnostima umire u Parizu. Od te boli, ni danas se nije oporavila - istaknuto je uz fotografiju Eve Ras i njenog pokojnog supruga. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading