SEKI ALEKSIĆ UGROŽENO ZDRAVLJE: Hitno prikačena na infuziju! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.03.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se odmah oglasila!

SEKI ALEKSIĆ UGROŽENO ZDRAVLJE: Hitno prikačena na infuziju! (FOTO)

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Seka Aleksić

Pevačica Seka Aleksić iznenadila je javnost objavom na društvenoj mreži Instagram u kojoj je otkrila da je njeno zdravlje ugroženo. Naime, Seka je istakla da ima visoku temperaturu, koja ju je čak dovela do toga da završi na infuziji.

- Nekada bi valjalo usporiti. Ja sam samo dobar savetnik, ali ne praktikujem baš nešto. Temperatura 41 neće da ide kući, baš joj je lepo kod mene, ušuškala se i toplo joj. Ako preteknem, častim vas sve. Ako ipak ne, zabranjujem i dalje ulazak u moj garderober i pipkanje ogledala rukama - napisala je Seka uz fotografiju na Instagram "storiju" uz emotikone koji plaču od smeha.

Republika

Foto: instagram.com/seka_aleksic

Seka Aleksić završila na infuziji

Kako se pretpostavlja, ovaj period je bio veoma buran i naporan za Seku, sa brojnim projektima koji su je čekali sa svih strana. Ipak, kako nije otkrila više detalja o svom zdravstvenom stanju, i dalje je nepoznato šta je uzrok njene borbe sa visokom temperaturom.

Podsećanja radi, pevačica Seka Aleksić doživela je šok kada joj je na nastupu prišla devojka i zatražila da joj se potpiše na grudima, pomenuta devojka je veliki fan Aleksićke, pa nije mogla da je ne natera na ovaj potez. Seka je to sa zadovoljstvom učinila, a potom uz osmeh poručila:

Odavno se nisam na s*** potpisala! I to tvrdu, tvrdu! Samo na velike! - rekla je Seka tom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading