KOMŠIJE PRIJAVILE MARTU SAVIĆ I MILETA KITIĆA: Ovo je SRAMOTA, kao da je nekog briga što su POZNATE LIČNOSTI!

Autor:

Zabava

10.03.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije poznatog estradnog para ogorčeni na njih!

KOMŠIJE PRIJAVILE MARTU SAVIĆ I MILETA KITIĆA: Ovo je SRAMOTA, kao da je nekog briga što su POZNATE LIČNOSTI!

Foto: ATA Images

Marta Savić, Mile Kitić

U medijima se nedavno pojavila vest i fotografije da su pevači Mile Kitić i Marta Savić ispred doma zauzeli regulisano iscrtano parking mesto, tako što su postavili rampe sa pištalicom. Sada su se oglasile i njihove komšije za domaće medije, koje u i dalje besne. Kako je jedan komšija rekao, oni su ih prijavili.

- Ovo što rade je sramota! Šta oni misle, da su iznad zakona? Prijavljivali smo ih više puta zbog ovoga, valjda će se rešiti ovaj problem u što skorijem periodu. Imaju garažu, a sad im je i to malo, pa je stavio rampu - govore komšije za "Kurir", pa nastaviljaju:

Republika

Foto: instagram, ST/Nemanja Pančić

Mile Kitić i Marta Savić

- I ovako su bahati, ne javljaju se komšijama, ko da nekog briga što su oni poznate ličnosti. Martu ni ne viđamo, ta luta po belom svetu skoro celu godinu, a Mile misli da je mladić pa se farba. Njihova ćerka ima telohranitelje, a ljudi ni ne znaju čime se ta mala bavi bavi i šta peva. Užas - rekle su im ogorčene komšije.

Podsetimo, prvi put se informacija o ovome pojavila na Instagram stranici "Ekostraže", koja je objavila fotografije ispred njihove kuće. 

- Posle štangli ispred kuće, sada otvoreno otimaju javno iscrtana parking mesta. Stavljaju rampe sa pištalicom da ne moraju ni da izlaze iz kola. Ovo je konkretno porodica Kitić - stajalo je tada u objavi ovog profila na društvenoj mreži Instagram.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading