NAŠ PEVAČ ŽIVI U KOLIBI I SADI BELI LUK: Važio je za hit pevača, a onda POBEGAO sa javne scene da se bavi POLJOPRIVREDOM!

Autor:

Zabava

10.03.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada je bio veoma popularan u Srbiji, a sada je pronašao svoj mir!

NAŠ PEVAČ ŽIVI U KOLIBI I SADI BELI LUK: Važio je za hit pevača, a onda POBEGAO sa javne scene da se bavi POLJOPRIVREDOM!

Foto: printscreen/youtube.com

Folk pevač Dejan Ćirković, poznatiji kao Ćira, proslavio se hitom "Fenomenalno", ali je nakon toga napustio javnu scenu i svoj život potpuno promenio. Naime, on već 25 godina živi u kolibi u Nemačkoj, gde se posvetio poljoprivredi, tačnije gajenju belog luka.

Ćira je, kako je istakao, već godinu dana živi u svojoj kolibi iznad Štutgarta i da je pronašao spokoj, a svoj višak vremena koristi na produktivan način. On ističe da je planirao da proširi svoje zasade i na druge vrste povrća, ali za sada se fokusira samo na beli luk.

- Tu sam od marta prošle godine, sad će biti tačno godinu dana kako sam u kolibi. Za sada imam samo beli luk, ali na proleće će biti i drugog povrća. Za svaki slučaj da se nađe. Nemam mesta da snabdevam Nemačku belim lukom - našalio se Ćira jednom prilikom, preneo je Grand.

Republika

Foto: printscreen/Grand TV

Dejan Ćirković Ćira živi u kolibi u Nemačkoj

Podsećanja radi, Ćira je otkrio da mu je Saša Popović pružio veliku podršku u teškim životnim situacijama, te da mu je često pomogao kada je dolazio u Beograd zbog televizijskih angažmana. Osim konfekcijskog broja, Popović i on imaju isti ukus, pa tako često na sebe obuče sve što nosi i bivši direktor "Grand" produkcije.

- Smršao je baš, pa svu garderobu skrati vamo, smanji tamo, to mi više ne odgovara. Ali nema veze, ako su cipele manji broj, malo sprčim prste i za jedno snimanje to nije problem - našalio se Ćira i rekao da mu Saša dođe kao glavni stilista kod kojeg i odseda kada boravi u Srbiji. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading