BRESKVICA OPET PROVOCIRA: Vratila se bezobraznim slikama, iz mini haljine SEVAJU GRUDI! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.03.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ove objave gore društvene mreže!

BRESKVICA OPET PROVOCIRA: Vratila se bezobraznim slikama, iz mini haljine SEVAJU GRUDI! (FOTO)

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Breskvica

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica, koja je nedavno osvojila drugo mesto na Pesmi za Evroviziju sa numerom "Gnezdo orlovo", i dalje je tema broj jedan među fanovima. Iako se nije mnogo oglašavala nakon takmičenja, nedavno je obradovala svoje pratioce novom, možda nikad zavodljivijom fotografijom koja je izazvala veliku pažnju javnosti.

Anđela je na samom takmičenju privukla veliku pažnju svojim nastupom, ali je nakon finalne noći počela da kruže spekulacije o tome da je možda namerno sabotirana od strane žirija. Ova tema je izazvala burne reakcije među fanovima, a mnogi su izrazili svoje mišljenje o tome putem društvenih mreža. Pored toga, pevačica se nije oglašavala povodom ovih spekulacija, ostavljajući prostor za različite tumačenja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

 

Novom fotografijom, Anđela je još jednom pokazala svoju transformaciju od devojčice do poželjne mlade dame. Pozirajući u izazovnoj haljini sa prorezima oko struka, pevačica je ostavila fanove bez daha i izazvala lavinu komplimenata i reakcija na društvenim mrežama. Ova fotografija dodatno je učvrstila njenu popularnost i ostavila utisak na mnoge pratioce.

Reakcije na ovu fotografiju bile su podeljenje i dok su neki hvalili Anđelin izgled i vitku liniju, drugi su ipak komentarisali kako se vratila "bezobraznom" izgledu koji je skrivala tokom takmičenja. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading