MARIJA ŠERIFOVIĆ ZANEMELA PRED PREPUNOM ARENOM U ZAGREBU: Priznala publici zbog čega kod njih nije nastupala 20 GODINA! (VIDEO)

Autor: P. R. / A. N.

Zabava

08.03.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša popularna pevačica na Dan žena nastupa u Areni u Zagrebu!


Naša poznata pevačica Marija Šerifović večeras ima koncert u Areni u Zagrebu. Ona je veče započela pesmom "Drugačija", nakon čega se obratila publici. Naša ekipa nalazi se na licu mesta i donosi vam materijal sa Marijinog koncereta. 

Pre nego što je uspela da se obrati publici Marija nije mogla da sakrije da je pod šokom zbog gromoglasnog aplauza koji je dobila od publike. Ona je samo ćutala i slušala skandiranje, a kad im se obratila priznala je da joj srce nenormalno kuca zbog uzbzđenja koje oseća. 

- Dobro veče, Zagrebe. Uh, znate kako malo sam iznenađena, mora puls da mi se smiri. Ja svoje govore ne pišem, tako sam želela i večeras, iako su mi rekli. Znate da smo čekali 20 godina moje karijere da zapevam u Zagrebu u Areni. Vidimo se ponovo za 20... Zavisi koliko budete dobri. Želim da se zahvalim na pozivu. Svakoj osobi koja je i najmanje učestovala u ovom programu, svima vama koji ste u režiji i iza scene beskrajno hvala što ovde stojim - poručila je Marija Šerifović. 

Inače, Marija Šerifović nedavno je istakla koliko je majčinstvo promenilo njen život. Ona je istakla da se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa svojim sinom Mariom, što je postao njen prioritet. Ovaj detalj otkriva koliko je Marija posvećena i predana majka, te kako je njen život dobio novi smisao od kako je postala roditelj.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading