BAĆIN SRPČIĆ STIGAO KUĆI: Miodrag Radonjić izveo ženu i sina iz porodilišta!

Autor:

Zabava

08.03.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac sa suprugom i drugim naslednikom Teodorom, došao je u svoj topli dom, gde ih je čekao njihov prvenac Sava.

BAĆIN SRPČIĆ STIGAO KUĆI:  Miodrag Radonjić izveo ženu i sina iz porodilišta!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miodrag Radonjić

Poznati glumac Miodrag Radonjić danas je odveo kući suprugu Milicu Mikić i naslednika Teodora. On ih je izveo iz porodilišta, a ispred ih je čekala muzika koju je čatio. 

Poznati Baća iz "Južnog vetra" po ženu i dete došao je svojim crnim džipom,kod kog je svirala grupa muzičara, koja je tu svakog dana u vreme otpusta iz GAK "Narodni front".

Radonjić je počastio muzikante, ali ih je zamolio da ne sviraju, prenosi Telegraf.

Podsećamo, Milica i Miodrag pre nekoliko dana dobili su svog drugog naslednika, kome su dali ime moćnog značenja - Teodor.

Prvog sina Savu dobili su u decembru 2020. 

Republika

Foto: instagram.com/radonjicmiodrag

Miodrag Radonjić Baća ima i sina Savu

Glumac je jednom prilikom za medije govorio o svojoj lepoj supruzi i istakao šta ga kod nje najviše privlači.

- Njenu neposrednost, sigurnost i otvorenost ka životu. Ona nikada ne ustukne pred nekim problemom ili preprekom. Veoma je stabilna i sigurna u sebe. Naši stavovi se podudaraju u mnogim situacijama i to je ono što nas čvrsto veže - rekao je Miodrag o Milici za Informer, te dodao naglasio na koju slavnu glumicu ga ona podseća:

Milica je ista Monika Beluči! Često se šalim s njom na taj račun i upoređujem je sa slavnom glumicom. Ljudima se hvalim da pored sebe imam Moniku Beluči. Ma, Milica je bolja i lepša od Monike.

Podsećamo, supruga Miodraga Radonjića završila je psihologiju, a o njenoj lepoti se mnogo piše i priča. Mnogi i pored njega su je upoređivali sa slavnom glumicom Monikom Beluči, a glumac ju je dugo čuvao od radoznalih pogleda.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading