ZBOG BRESKVICE ŽELE DA JE PROTERAJU IZ SRBIJE: Sajsi MC stigla poruka koja će vas naježiti, strahuje za sopstveni život!

Autor:

Zabava

07.03.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sajsi MC prete smrću zbog Breskvice, ne žele je u Srbiji.

ZBOG BRESKVICE ŽELE DA JE PROTERAJU IZ SRBIJE: Sajsi MC stigla poruka koja će vas naježiti, strahuje za sopstveni život!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/RTS1

Nedavna Pesma za Evroviziju izazvala je lavinu kontroverzi nakon glasanja, posebno zbog napada na člana žirija Ivanu Rašić Trmčić, poznatiju kao Sajsi MC. Oštre reakcije usmerene protiv Sajsi MC usledile su nakon što nije dodelila nijedan poen Breskvici i njenoj pesmi "Gnezdo orlovo".

Sajsi je izrazila svoje zaprepašćenje obimom kritika, otkrivajući da su čak stigle i bizarni pretnji, poput poruke od Srbina koji živi u Francuskoj, upozoravajući je da ne ulazi u zemlju. Istakla je kreativnu, ali uznemirujuću prirodu pretnji, osvetljavajući intenzivnu pažnju koju je doživela zbog svog učešća u glasanju.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Promo

Sajsi MC i Breskvica

 

- Ima svega, pretnje smrću, degradiranje mog lika i dela, skandalizovanje mojim tekstovima, zahtev da se proteram iz zemlje zbog pesama kao sto su Upalah i Ringe jaja. Moram priznati da ima i jako kreativnih, kao npr. tip koji živi u Francuskoj, poreklom Srbin mi je poslao preteću poruku da mi zabranjuje ulazak u Francusku. Dosta bizarna pretnja. Sve je uglavnom vrti oko toga da sam ja kriva što nije prošla časna pesma već neka sotonistička - rekla je Sajsi MC za Index.hr.

Ranije, i Breskvica se osvrnula na kontroverzu, izražavajući nadu da niko nikad neće doživeti dobijanje nula poena. Njene izjave srpskim medijima osvetlile su emocionalni uticaj procesa glasanja i potencijalne posledice koje može imati na umetnike uključene u to.


Posledice Pesme Evrovizije su istakle intenzivnu pažnju i oštre reakcije koje mogu pratiti proces glasanja, postavljajući pitanja o uticaju takvih kontroverzi na umetnike i integritet takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading