RANI RADOVI DALILE DRAGOJEVIĆ: Usnimljena sa našim glumcem, ŠOK SNIMAK kruži mrežama! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi ne znaju da Dalila ima iskustva u svetu glume!

RANI RADOVI DALILE DRAGOJEVIĆ: Usnimljena sa našim glumcem, ŠOK SNIMAK kruži mrežama! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Dalila Mujić je postala poznata javnosti kroz učešće u rijaliti programima, ali malo ko zna da je pre toga imala iskustvo u svetu glume.

U petoj sezoni "Parova", Dalila je ušla kao anonimna osoba, ali je na kraju trijumfovala i odnela nagradu od 30.000 evra. Tokom boravka u "Parovima", Dalila je upoznala Dejana Dragojevića, sa kojim se kasnije i venčala.

Ono što je manje poznato jeste da se Dalila 2013. godine pojavila u seriji "Kriza", gde je imala scenu sa poznatim glumcem Nikolom Kojom. Nedavno se na društvenoj mreži Tiktok pojavio snimak njenog glumačkog angažmana u pomenutoj seriji, što je izazvalo komentare pratilaca.

 

 

Nakon rijaliti karijere, Dalila se oprobala u ulozi voditeljke, ali se kasnije okrenula zaradi putem platforme TikTok. Snimajući lajv prenose, pokušava da pronađe svoje mesto i ostvari uspeh na društvenim mrežama.

Dalila Dragojević je ponovo privukla pažnju javnosti ulaskom u "Zadrugu 5", gde je bila u emotivnoj vezi sa Filipom Carem, iako je bila u braku sa Dejanom Dragojevićem. Ovaj skandal je dodatno obeležio njenu medijsku sliku, te su je gledaoci rijalitija nakon preljube pred kamerama, označili etiketom "preljubnica".

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dalila Dragojević

Dalila Mujić je svojim učešćem u rijaliti programima definitivno ostavila traga u javnosti, a njena burna karijera i život izazivaju interesovanje mnogih.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading