NAŠAO SAM JOJ SVE TO U AUTOMOBILU! Ovako su se Jovana i Željko upoznali! Niste znali za ovu slučajnost!

Autor:

Zabava

03.03.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par je i danas u skladnom braku.

NAŠAO SAM JOJ SVE TO U AUTOMOBILU! Ovako su se Jovana i Željko upoznali! Niste znali za ovu slučajnost!

Foto: Instagram.com

Čuveni estradni par Željko i Jovana Joksimović zajedno su vodili "Evroviziju" 2008. godine, kada se održavala u Beogradu, pa se već tada jasno moglo videti da među njima ima dosta hemije. Svi koji su to pomislili su bili u pravu, pa su oni do danas u skladnom braku. 

 O njihovoj ljubavnoj priči zna se dosta, a jednom prilikom je Željko ispričao kako je i zbog čega znao da je Jovana baš pravi izbor za njega.

Foto: Instagram.com printscreen

Jovana Joksimović

 

Kako je rekao, sve je to bilo zahvaljujući tome što je pronašao svoj CD u njenom automobilu.

- Kad smo se upoznali‚ ona me je jednom prilikom vozila kolima, i sećam se da je imala neki super, besan auto. Vozi me, a ja čisto da otvorim ladicu i da vidim šta ima napred, kad ono neki divljaci, CD-ovi na kojim ništa ne piše, i vidim, moj CD! Kažem: “Čekaj, čekaj, pa ti slušaš mene”! I to je presudilo. Nešto sam se malo dvoumio jedno vreme, ali kad sam video CD to je bilo to - rekao je Željko, a Jovana je potom sve pojasnila:

- Slušam samo Željka! Sluha nemam, ali volim muziku. Ali su deca, srećom, muzikalna! Deca su na Željka - zaključila je voditeljka za "Blic".

Inače, za voditeljku mnogi kažu da je vrlo prepotentna, što je ona u više navrata demantovala.

- Nikad nisam čitala redom komentare i to šta se piše o meni na društvenim mrežama. Smatram da svako ima pravo na svoje mišljenje, tako da tu nema dileme. Ne ljute me ružni komentari, ja gledam da se u životu fokusiram na ono što je dobro, a ne loše - izjavila je Joksimovićka za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading