OGLASILA SE OLIVERA KOVAČEVIĆ POSLE POBEDE TEYA DORE! Preko društvenih mreža poručila samo jedno!

Autor:

Zabava

03.03.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je napisala samo kratku poruku!

OGLASILA SE OLIVERA KOVAČEVIĆ POSLE POBEDE TEYA DORE! Preko društvenih mreža poručila samo jedno!

Foto: ST/Dragan Kadić

Nekadašnja urednica zabavnog programa na RTS Olivera Kovačević oglasila se na Instagramu posle pobede Teya Dore na Izboru za pesmu za Evroviziju, pa je kratku poruku uputila svima koji pomno prate ovo takmičenje.

- Volim PZE. Hvala - poručila je Olivera na svom profilu. 

Podsetimo, velika bura nakon održanog finala pokrenula se zbog članova žirija i njihovog glasanja. Nakon Teya Dorine pobede oglasila se i Breskvica i poželal sreću svojoj koleginici, a haos se nastavio i u toku dana.

Foto: ATAImages

Teya Dora će predstavljati Srbiju ove godine na Evrosongu 

Nakon što je Teya Dorina pobedila na Pesmi za Evroviziju 2024. godine, javnost je digla glas tražeći promenu pravila glasanja, te su se organizovali kako bi izdejstvovali veći uticaj publike u odlučivanju pobednika. Naime, Teya Dora je osvojila 10 poena sa oko 28.000 glasova publike, dok je Breskvica sa gotovo 45.000 glasova dobila maksimalnih 12 bodova, ali je ipak Teya odnela pobedu zahvaljujući prednosti koju joj je dao stručni žiri.

Ogorčeni ovakvim ishodom, ljubitelji muzike su otišli korak dalje i postavili transparent ispred Narodne skupštine na kojem jasno stoji zahtev: "Pravda za Breskvicu". Ovaj gest je izazvao pažnju javnosti jer je papir zalepljen na ogradi na kojoj se nalazi srpska zastava, simbolično pokazujući podršku zahtevu za promenom pravila glasanja na ovom prestižnom muzičkom takmičenju.


Jasno je da ovaj događaj budi emocije kod ljubitelja muzike i postavlja pitanje pravednosti samog takmičenja, te je očigledno da ova tema neće tako lako pasti u zaborav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Oggy

04.03.2024 07:57

Kad Breskvica nauči da peva - neka se javi. Kreštala je kao čavka! Bravo za žiri!