NIJE TAČNO DA SAM KUPOVALA GLASOVE! Breskvica progovorila o nameštanju, evo šta je prava istina! (VIDEO)

Autor: M. P. - D. L.

Zabava

02.03.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je bila iskrena do koske!

NIJE TAČNO DA SAM KUPOVALA GLASOVE! Breskvica progovorila o nameštanju, evo šta je prava istina! (VIDEO)

Foto: RTS Printscreen

Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica kaže da nije kupovala bilo kakve glasove, kao što se pisalo po društvenim mrežama, te je u veliko finale prošla samo zahvaljujući svom trudu i radu.

- Ništa niko nije kupovao, sve je naravno prošlo regularno kao i kod drugih kolega koji su prošli. Mnogo mi znači podrška, mnogo kolega se javilo stvarno sa jako lepim željama. Ponosna sam na sve to. Moji dragi ljudi me čekaju na jednom mestu, tako da šta god da se večeras desi mi ćemo da slavimo - rekla je pevačica za Republiku. 

Foto: Printscreen/RTS1

Breskvica na večerašnjem nastupu

 

Inače, nakon prve polufinalne večeri, Anđela je primila određene kritike, posebno u vezi sa kostimom i izgledom "orlovskih" krila koja su bila deo njenog scenskog nastupa. Kritike su bile usmerene na to da krila nisu dovoljno autentična i upečatljiva.

Uoči finalne večeri, Anđela je odlučila da se pozabavi primljenim kritikama i da napravi određene promene. U saradnji sa svojim kostimografom, odlučila je da modifikuje krila kako bi bila gracioznija, grandioznija i verodostojnija. Fotografija novih krila koja je podeljena na Instagramu privukla je pažnju javnosti i izazvala veliko interesovanje za večerašnji nastup.

S obzirom na dozvolu koju je dobila od RTS-a da koriguje kostim, Anđela se večeras predstavila u potpuno drugačijem izdanju od onog koje je bilo očekivano. Ovakav potez sigurno će privući pažnju publike i ostaviti ih u iščekivanju da vide kako će izmenjena scenska slika uticati na njen nastup i ocene žirija.


Večeras će se odlučiti koja pesma će predstavljati našu zemlju na "Evroviziji", a Anđela Ignjatović Breskvica definitivno drži pažnju javnosti svojim trudom da unapredi svoj scenski nastup i ostavi snažan utisak na publiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading