''PROSTITUTKE SU POD MASKOM SOTONE'' Horor u Beču: Avganistanac u javnoj kući izmasakrirao tri Kineskinje - od siline uboda skoro im odsekao glave!

Autor:

Svet

02.03.2024

22:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani Beča su šokirani brutalnim trostrukim ubistvom koje se dogodilo u četvrti Brigitenau. Osumnjičeni za ovaj jeziv zločin je Ebadulah A. (27), poreklom iz Avganistana, kojeg je lišila slobode bečka policija. On se tereti da je iskasapio tri prostitutke.

''PROSTITUTKE SU POD MASKOM SOTONE'' Horor u Beču: Avganistanac u javnoj kući izmasakrirao tri Kineskinje - od siline uboda skoro im odsekao glave!

Foto: Shuttesrtock

policija

Avganistanac, je priznao zločin. Kako pišu autrijski mediji, ubica je nožem izmasakrirao svoje žrtve do neprepoznatljivosti, među ubijenim ženama je i vlasnica bordela, saopštila je policija.

Nakon džamije otišao u erotski klub - s ciljem da ubije

Ebadulah je 24. februara uveče otišao u azijski erotski klub posle posete džamiji, sa jednim ciljem: da ubije.

- Prostitutke su pod maskom Sotone. Pročitao sam u Kuranu da trebam da izvršim džihad! - rekao je policiji Ebadulah. 

On je na saslušanju dodao da su mu glasovi naredili da izvrši pokolj.

Kako prenosi Hojte pre krvavog pira on je u supermarketu je kupio tri noža sa oštricama različitih dužina i otišao u javnu kuću gde je na smrt izbo dve prostitutke i vlasnicu kluba.

Sve tri žene su Kineskinje. Jedna od radnica uspela je da se spasi tako što se zaključala u sobu, i slušala jezive krike žrtava dok ih je pomahnitali Avganistanac masakrirao do neprepoznatljivosti.

Lekari sudske medicine utvrdili su da su žrtve izbodene sa oko 100 uboda koji su bili toliko brutalni i siloviti da su glave dve žrtave bile gotovo odsečene. Preživela je samo jedna žena jer se zaključala u sobu. Smrtni krici njenih prijateljica progoniće je do kraja života.

Za advokata Filipa Springera, osumnjičeni trostruki ubica je "slomljena duša i jadan pacijent. On živi u mitskom svetu.”, ističe on.

Ako veštaci utvrde da je bio uračunljiv - 

Ebadulaha čeka doživotna robija

Zbog toga je zatraženo psihološko veštačenje kako bi se utvrdilo d ali je bio uračunljiv u breme zločina. Od izveštaja o uračunljivost zavisiće i dužina kazne, i dužina pritvora.

Naime, ako se utvrdi da je Avganistanac bio neuračunljiv u vreme zločina, mogao bi de facto da bude poslat u ustanovu za mentalno poremećene bez suđenja za ubistvo. Ukoliko se utvrdi da je Ebadulah bio uračunljiv u vreme izvršenja ubistva mogao bi da bude osuđen na doživotnu robiju.

Njegov advokat takođe želi da sačeka i rezultate toksikoloških testova jer sumnja da je je bio po dejstvom tečnog ekstazija (GHB-a). Takozvani GBH može izazvati napade agresije, piše Krone cajtung, a prenosi Blic

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading