OČEKUJEM DA ĆU VEČERAS DA POBEDIM! Zejna bez trunke skromnosti pred svoj nastup na PZE! (VIDEO)

Autor: M. P. - D. L.

Zabava

02.03.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica sama sebi najveći favorit!

OČEKUJEM DA ĆU VEČERAS DA POBEDIM! Zejna bez trunke skromnosti pred svoj nastup na PZE! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Zejna Murkić rekla je pred svoj nastup u finalu na Pesmi za Evroviziju da je sama sebi favorit večeras, ali da ima još nekoliko pevača za koje bi takođe volela da pobede.

- Najbolja sam sebi i svom narodu, tako da je to za mene večeras najveća sreća! Htela sam da kažem da sam uverena da ću pobediti, mislim da se svako od nas prijavio jer negde u glavi ima pobedu za cilj. Ne verujem da je neko bezveze došao eto tek tako da ubije vreme - rekla je povačica, pa je dodala:

- Ovim poslom sam počela da se bavim iz velike ljubavi, ali to ne znači da ćerku zapostavljam zbog toga. Volela bih da imam petoro deece, ali to je lako reći. Nisam rođena u bogatoj porodici, nemam sponzore koji me guraju, tako da je moj put bio težak od početka. Sve sam sama radila, zarađivala i mnoge kolege se čude kad pokažem koliko sam sigurna u sebe. Sve to dođe i s godinama.

Foto: ST/Dragan Kadić

Zejna Murkić

 

Ona je otkrila i da se ne druži sa ljudima sa estrade.

 

Ljudi su me iz neznanja diskriminisali. To je stanje psihe i ja nisam za to odgovorna. Rastuži me ako shvatim da u okolini imam samo takve ljude i nemam s kim da radim. Danas se stanje promenilo u odnosu na pre, na primer, 20 godina, ali postoje podele na svim poljima, ne samo na ovu temu. Ne družim se previše s ljudima sa estrade. Imam ljude koje poznajem ceo život. Estrada je iskompleksirana, glumataju pevači previše pred kamerama, a privatno su drugačije ličnosti. Ne mogu da sedim bilo gde, gde treba da budem nešto što nisam. Pre svega, mnogo se laže kad je bakšiš u pitanju - kazala je Murkićka za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading