UŽAS U TURSKOJ: Eksplozija gasovoda u Istanbulu - STRAVIČNI PRIZORI s lica mesta! (VIDEO)

Autor:

Svet

02.03.2024

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako javljaju turski mediji, do incidenta je došlo na gasovodu u oblasti Sultangazi na severu grada, ubrzo nakon kratkog spoja u električnim instalacijama.

UŽAS U TURSKOJ: Eksplozija gasovoda u Istanbulu - STRAVIČNI PRIZORI s lica mesta! (VIDEO)

Foto: https://twitter.com/Gakruks1

U Istanbulu je došlo do eksplozije na gasovodu.

Dogodila se eksplozija na gasovodu na severu Istanbula prenosi NTV kanal.

Kako prenosi kanal, eksplodirao je gasovod u oblasti Sultangazi na severu grada, vrlo brzo nakon kratkog spoja u električnim žicama.

Vatrogasci su uspeli da ugase vatru za 15 minuta, a vatra je zahvatila balkone susednih kuća, rekao je očevidac, javlja RIA, a prenosi Alo.

Podsetimo, juče se se takođe dogodila eksplozija u fabrici u Lušnji, u Albaniji, koja je prouzrokovala smrt dve osobe. Takođe je povređen i narodni poslanik.

U Lušnji, gradu smeštenom oko 40 kilometara južno od Tirane, dogodila se velika eksplozija u fabrici koja je rezultirala gubitkom dva života i povređivanjem sedam osoba, među kojima je i narodni poslanik socijalista Bujar Cela.

Nesreća prilikom radova u fabrici

Eksplozija je zadesila fabriku tokom izvođenja radova, a uzrok nesreće navodno leži u oštećenju visokonaponske električne linije. Ova tragična nesreća je izazvala žalost i uznemirenost među stanovnicima Lušnje i šire okoline.
 

Povređeni prebačeni u bolnicu u Tirani

Povređeni u eksploziji su hitno prevezeni u bolnicu u glavnom gradu Albanije, gde im je pružena medicinska pomoć.

Ova nesreća je šokirala zajednicu i izazvala potrebu za detaljnim istragama kako bi se utvrdile tačne okolnosti koje su dovele do eksplozije. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading