ĆERKA NE SLUŠA BRESKVICU, SAMO MOJE PESME! Zejna brutalna prema koleginici, evo šta je sve ispričala! (VIDEO)

Autor: P. R. - D. L.

Zabava

29.02.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niste očekivali!

ĆERKA NE SLUŠA BRESKVICU, SAMO MOJE PESME! Zejna brutalna prema koleginici, evo šta je sve ispričala! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Zejna Murkić kaže da njena ćerkica nije htela da gleda nastup Anđele Ignjatović Breskvice, već je samo njenu pesmu slušala. Ona kaže da ovaj period nije za nju bio stresan, već uzbudljiv jer je jedva čekala da stane na veliku scenuz PZE.

- Moja ćerka je čula pesmu prvi put i odmah je počela da peva i igra. Pesmu Breskvice nije slušala, samo je tražila moju pesmu. Nisam koketirala ni sa čim, trudila sam se da budem ja ja i nisam gledala da bilo koga kopiram. Naravno Breskvicu podržavam kao i svakog drugog, nikoga ne bih ponizila i tome slično. Svako je ovde došao da se bori za sebe, tako da je to za poštovanje - rekla je pevačica. 


Inače, Zejna je za Republiku rekla da su joj nudili karijeru preko kreveta, na šta nikad nije pristala. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Zejna Murkić

 


Nudili su mi se menadžeri i sponzori, hteli su da ulože u mene, ali uvek to ima neku pozadinu i cilj. Nisam htela preko kreveta da gradim karijeru, kao neke pevačice. Pevačice su prihvatale to šakom i kapom, pa se podrazumeva da, ako ste na estradi, morate da se povinujete nekome. Nisam tako htela da radim, sve sam morala sama. Odmah da se ogradim, kada bismo moja ćerka i ja bile na ivici egzistencije, možda bih i prihvatila nečiju pomoć, ali dokle god mogu da zarađujem, ta opcija otpada - tvrdi pevačica.
 
Zejna je par puta rekla da ćerku nikada nije zapostavljala zbog posla, čak ni u trenucima kad je imala brdo obaveza, na {ta je ponosna. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading