MUK ISPRED DOMA POKOJNOG BRATA ZLATE PETROVIĆ: Porodica kao da je predosetila SMRT, komšije SKAMENJENE OD TUGE! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

02.03.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika u rodnom selu Zlate Petrović, zatekli smo tužan prizor!

MUK ISPRED DOMA POKOJNOG BRATA ZLATE PETROVIĆ: Porodica kao da je predosetila SMRT, komšije SKAMENJENE OD TUGE! (GALERIJA)

Foto: Printskrin/RTV PINK, Republika, youtube

Đorđe Đorđević Piloš, slavni harmonikaš i brat pevačice Zlate Petrović, preminuo je danas u bolnici, u kojoj je boravio već devet dana, nakon što je tamo smešten zbog zdravestvenih problema. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Zlata Petrović završava papirologiju u bolnici

Zlata je odrasla u selu Stubline kod Obrenovca sa majkom, očuhom i bratom Đorđem, koji je javnosti bio poznatiji kao Piloš Stublinac, jedan od najpoznatijih harmonikaša stare Jugoslavije, koji je radio sa najvećim imenima naše estradne scene poput Šerifa Konjevića, Šabana Šaulića, Snežane Đurišić... Piloš je bio prvak Jugoslavije i dobitnik "Zlatne harmonike". Ekipa portala Republika posetila je Stubline i Piloševu kuću, ispred koje vlada muk.

Kako su nam komšije ispričale, Piloševa porodica je pre desetak dana krenula da sređuje kuću, kao da su očekivali da će on preminuti i da će ih ljudi posećivati.

- Kao da su imali neki nemir i da su svakog trenutka iščekivali da će preminuti... Bio je dobar čovek, mnogo nam je žao. I njegove porodice i Zlate - ispričao nam je jedan komšija.

Piloš je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece.

Inače, njihove komšije su nam pre tri godine otkrile da je Zlata često posećivala brata i pomagala njegovoj porodici.

- Zlata često dolazi, naročito leti. Uvek je nasmejana i prijatno raspoložena. Bratu puno pomaže, ali nažalost on zna samo za alkohol, nije on loš čovek, samo su ga loše navike upropastile. Uložila je puno para u kuće da im sagradi, a kada je bratu dala novac da napravi fasadu i dovrši kuću on je sve to popio. Nije joj lako, ali se ne da. Piloš je bio najbolji harmonikaš i dalje je, niko ne zna da svira kao on, ali džabe kada mu je takva sudbina – rekle su komšije iz sela Stubline za Republiku tada.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Piloš, pokojni brat Zlate Petrović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading