DRAMA NA KARABURMI! Manijak se šeta naseljem?! Stanovnici pozivaju na OPREZ!

Autor:

Hronika

02.03.2024

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mole se stanovnici da obrate pažnju.

DRAMA NA KARABURMI! Manijak se šeta naseljem?! Stanovnici pozivaju na OPREZ!

Foto: shutterstock

Stanovnici beogradskog naselja Karaburma uznemireni su nakon što se na društvenim mrežama pojavio apel koji upozorava na prisustvo manijaka koji se neometano kreće po naselju.

Drage komšije, u Vojvode Micka je malo pre primećen manijak, ušao je u zgradu za komšinicom, uspela je da se odbrani, a taj bolesnik je pobegao - piše u objavi na društvenim mrežama.

U apelu se dodaje da osoba koja izaziva zabrinutost među stanovnicima izgleda kao običan čovek na prvi pogled, sa procenjenom starošću između 30 i 40 godina.

- Budite na oprezu! - upozoravaju komšije na mrežama, a prenosi Blic.

Podsećamo, nedavno se pojavio apel na društvenim mrežama koji upozorava građane da budu oprezni zbog muškarca koji na Dorćolu prilazi ženama, iako nije bilo prijavljenih slučajeva napada. Prema objavama na društvenim mrežama, ovaj nepoznati muškarac prati devojke, a navodno je pratio i jednu ženu sa detetom. Takođe se navodi da pred ženama skida svoj donji veš. Opisan je kao mršav, obučen u crno, sa crnom bradom i brkovima.

Navodno je jednu ženu pratio do momenta kada se ona okrenula, da bi tada udario u nju prilikom hoda, a potom pobegao.

- Policijska stanica Stari grad nije imala prijave vezane za ovaj slučaj, ali policijski službenici rade intenzivno na utvrđvanju identiteta ove osobe - saopšteno je iz MUP za beogradske medije.

Ipak, nekoliko sati kasnije, policijske patrole zatekle su muškarca koji odgovara opisu i privela ga.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading