U MOJE VREME JE BILO NORMALNO DA NAS TUKU! Bane Mojićević se prisetio detinjstva, evo šta niste znali o pevaču!

Autor:

Zabava

01.03.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je osvežio uspomene!

U MOJE VREME JE BILO NORMALNO DA NAS TUKU! Bane Mojićević se prisetio detinjstva, evo šta niste znali o pevaču!

Foto: ST/N.MUTIĆ

Bane Mojićević

Pevač Bane Mojićević je muzičar koji je svojom emotivnom interpretacijom pesama stekao naklonost publike nakon pobede u prvoj sezoni takmičenja „Zvezde Granda".  Kako je ranije izbegavao da priča previše o privatnom životu, sada je i to promenio, pa je otkrio kako je odrastao. 

- U naše vreme se dešavalo i bilo je normalno fizičko kažnjavanje i kod roditelja i u školi od nastavnika. Sada je to nezamislivo i nedopustivo. Ja se trudim da sa svojom decom razgovaram što više. Kroz razgovor ih razumem na najbolji način i tako rešavamo svaku situaciju. To je moj model vaspitavanja dece! Nisam ni suviše rigidan, ni strog, ni suviše popustljiv. Radiš najbolje što možeš sa onim što imaš - rekao je Bane. 

Foto: Republika

Bane Mojićević

 

Odrastao je u turbulentno vreme 90-tih koje mnogima nije ostalo u najboljem sećanju. Ipak, pevač je uspeo da se izvuče iz zamki lošeg društva i zahvaljujući svojoj porodici ostane na
pravom putu.

Iako smo odrastali 90-tih u neko ne baš srećno vreme imao sam normalno, lepo detinjstvo. Više smo se družili, držali zajedno. Nisu postojale „dobrobiti" moderne tehnologije. Pravili smo zanimaciju od svega!

Kompletno gostovanje Baneta Mojićevića u emisiji „ŽIVOT KAO TAKAV" možete pogledati u subotu 2.3.2024. u 14 časova. Emisija voditeljke Danijele Kremić zajednički je projekat MirDan produkcije i Informer TV.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading