OPA, BATO! Ana Ivanović otkopčala KOŠULJU, vidi se GRUDNJAK! Da li je slavna teniserka pokazala PREVIŠE?!

Autor: M. M.

Sport

01.03.2024

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opustila se tokom fotkanja...

OPA, BATO! Ana Ivanović otkopčala KOŠULJU, vidi se GRUDNJAK! Da li je slavna teniserka pokazala PREVIŠE?!

Foto: prinstcreen/instagram

Ana Ivanović

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović i dalje oduševljava pratioce svojom pojavom i fotografijama na društvenim mrežama. Nakon uspešne teniske karijere, Ana sada aktivno deli detalje iz svog svakodnevnog života, često u društvu svog supruga, bivše fudbalske zvezde Bastijana Švajnštajgera. Njihov odnos je očigledno ispunjen ljubavlju i harmonijom, što je razlog zašto privlače pažnju javnosti.

Na svom "X" nalogu Ana je nedavno podelila tri fotografije koje su izazvale pažnju javnosti. Na fotografijama se vidi Ana sa otkopčanom košuljom, a njeni obožavaoci nisu mogli da odole da joj ne upute komplimente na račun njenog izgleda. Uz fotografije, Ana je napisala inspirativnu poruku koja odražava njenu pozitivnu energiju i radost zbog dolaska proleća.

 

 

- Svaki put kada počne mart, imam osećaj da je proleće, pošto sjaj sunca i dobre vibracije dolaze uz to - napisala je slavna Srpkinja, kojoj se ispod košulje video grudnjak.

Ovo nije prvi put da Ana Ivanović privlači pažnju javnosti svojim aktivnostima na društvenim mrežama. Njen život posle teniske karijere je ispunjen brojnim zanimljivim događajima i aktivnostima, a njeni pratioci sa nestrpljenjem iščekuju svaku novu objavu. Ana je uspela da se izdigne iznad sportske karijere i da pronađe sreću u svakom trenutku života.

Ana Ivanović i dalje nastavlja da inspiriše svoje pratioce svojim stavom prema životu, ljubavi prema suprugu i porodici, kao i svojom iskrenom srećom koja je prati u svemu što radi. Njen primer pokazuje kako se uspešno može izgraditi balans između profesionalnog i privatnog života, te kako uživati u svakom trenutku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading