VOŠA ČASTI NAVIJAČE! Besplatno na prolećnu premijeru! Novosađani obeležavaju VEK POSTOJANJA!

Autor: M. M.

Sport

06.02.2024

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojvodina dočekuje Mladost na "Karađorđu".

VOŠA ČASTI NAVIJAČE! Besplatno na prolećnu premijeru! Novosađani obeležavaju VEK POSTOJANJA!

Foto: Starsport

Fudbaleri Vojvodine su spremni za početak prolećnog dela sezone u Superligi Srbije, koji će otpočeti duelom protiv ekipe Mladosti iz Lučana.

Uprava Novosađana je odlučila da obraduje svoje verne navijače, te će ulaznice za ovaj meč biti besplatne.

Ova vest je objavljena na zvaničnom sajtu kluba, gde je uprava pozvala sve navijače da dođu u što većem broju kako bi pružili podršku ekipi na prolećnoj premijeri na stadionu „Karađorđe“.

- Uprava Vojvodine na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem poziva sve navijače da dođu u što većem broju da podrže ekipu na prolećnoj premijeri na stadionu „Karađorđe“, koji ove godine obeležava vek postojanja. Ujedno, ovo je prilika i da navijači upoznaju i pozdrave novog šefa stručnog štaba Božidara Bandovića i nove članove „stare dame“, koji su ove zime pojačali prvi tim, a to su – Dragan Rosić, Vukan Savićević, Njegoš Petrović i Seid Korać. Kapije „Karađorđa“ biće otvorene za sve navijače, koji žele da podrže ekipu u nastavku borbe za plasman u Evropu i ostvarenje zajedničkih ciljeva. Vojvodinaši, vidimo se na „Karađorđu“ - stoji na sajtu Novosađana.

Vojvodina nakon prvog dela sezone zauzima 7. poziciju sa 28 bodova, dok je njihov rival na poziciji ispod sa 25.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading