ŽIKA JAKŠIĆ NAPRAVIO PROSLAVU ROĐENDANA, A ESTRADNJACI SU MORALI DA ISPUNE JEDAN USLOV: Voditelj skupio mnoge poznate!

Autor: O.B./G.D.

Zabava

06.02.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žika Jakšić napravio rođendan za pamćenje!

ŽIKA JAKŠIĆ NAPRAVIO PROSLAVU ROĐENDANA, A ESTRADNJACI SU MORALI DA ISPUNE JEDAN USLOV: Voditelj skupio mnoge poznate!

Foto: Republika.rs, printscreen/Prva TV

Večeras je u prestoničkom restoranu održana veličanstvena proslava 60. rođendana popularnog voditelja Žike Jakšića, koja je okupila mnoge poznate ličnosti sa estrade. Slavlju su prisustvovali brojni poznati pevači, glumci i javne ličnosti, a atmosfera je bila više nego vesela uz izvrsnu muziku i bogat program.

Među zvanicama su se našla brojna poznata imena domaće estrade, poput Aca Pajovića, Frajli, Isak Šabanović, Snežana Đurišić, Neda Ukraden kao i mnogi drugi. Atmosferu su dodatno ulepšali nastupi popularnih pevača i nezaboravni trenuci provedeni u društvu najvećih zvezda domaće muzičke scene.

Jedan od uslova koje je voditelj Žika Jakšić postavio svojim gostima bio je da umesto poklona donesu koverte sa novcem, koji će on kasnije donirati u humanitarne svrhe za decu sa Kosova. Ovaj plemeniti gest voditelja naišao je na veliko odobravanje među prisutnima, pokazujući da je Žika Jakšić osim uspešnog voditelja i zabavljača, i osoba velikog srca spremna da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.


Proslava je protekla u znaku emotivnih trenutaka, smeha i nezaboravnih uspomena, a prisutni su imali priliku da se druže sa omiljenim zvezdama, ali i da učestvuju u humanitarnom gestu voditelja. Ova večer će definitivno ostati upamćena kao jedna od najlepših proslava rođendana u domaćoj javnoj sceni.

Proslava 60. rođendana voditelja Žike Jakšića definitivno je bila jedan od najvećih događaja ove nedelje, u kojem su se sjedinile zabava, slavlje i humanost, ostavljajući neizbrisiv utisak na sve prisutne.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading