"Ana ima dovoljno godina da zna šta je pametno...": Ovako je Rasta komentarisao bivšu dok se BORIO ZA STARATELJSTVO!

Autor:

Zabava

29.02.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je izazvala burne reakcije javnosti kada je objavila prepiske sa bivšim suprugom.

"Ana ima dovoljno godina da zna šta je pametno...": Ovako je Rasta komentarisao bivšu dok se BORIO ZA STARATELJSTVO!

Foto: ATA Images

Nakon što je pevačica Ana Nikolić obelodanila na društvenoj mreži prepiske u kojima se sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom prepucava oko deteta, reper se ne oglašava.

Iz pomenutih prepiski se jasno može videti da je njihova ćerka Tara kod njega, te da joj u jednom trenutku stavlja do znanja da će dete sledeći put videti u Centru za socijalni rad.

Odmah nakon ovih poruka, pevačica je objavila novi skrinšot iz kog se vidi da je Tarina vaspitačica izbrisala iz grupe za komunikaciju, kako piše na fotografiji.

Sudeći po ovim objavama, izgleda da je Ani oduzeto starateljstvo nad ćerkom, te da je Rasta preuzeo brigu o njoj.

Poznati reper i ranije je bivšu suprugu upozoravao na ovakav ishod.

Foto: Instagram.com

Stefan Đurić Rasta je veoma posvećen ćerki Tari

On je ranije u medijima komentarisao navode o Aninom konzumiranju alkohola i zabranjenih supstanci, kada su joj mnogi korisnici društvenih mreža ukazivali na to da treba da se leči.

- Ana ima dovoljno godina da zna šta je pametno i dobro za nju, samim tim i da odluči kako će živeti. Porodica je tu da pomogne u svakom smislu. Ja sam humanista, pomažem i znanima i neznanima, pa kako neću majci deteta koje bezuslovno volim. Onog momenta kad sama poželi da nešto promeni, promena će se i desiti - rekao je jednom prilikom Rasta. 

Inače, Nikolićka često daje povoda za različite komentare na svoje ponašanje, skandaloznim objavama na drušvenim mrežama koje zbunjuju njene pratioce.

Posebno je intrigantan njen odnos sa bivšim suprugom o kome nekad iznosi šokantne tvrdnje, a zatim se naglo povuče do neke sledeće prilke. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading