SKANDAL U HRVATSKOJ! Ovako pišu o Breskvici - pominju GENOCID, Adolfa Hitlera i SATANISTE!

Autor:

Zabava

28.02.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnji list uz udarni naslov preneo najveće nebuloze s Tvitera, pokušavajući muziku da uvuče u svoju politiku!

SKANDAL U HRVATSKOJ! Ovako pišu o Breskvici - pominju GENOCID, Adolfa Hitlera i SATANISTE!

Foto: Wikipedia, pixabay.com, Shutterstock,Printscreen/RTS1

Anđela Ignjatović Breskvica je veliki favorit za osvajanje Pesme za Evroviziju, pišu hrvatski mediji posle beogradskog polufinala izbornog takmičenja za Evrosong, ali po svom starom pokvarenom običaju pokušavaju da ismeju, ponize i proglase za opasno sve što dolazi iz Srbije.

Foto: Printscreen/RTS1

Breskvica 

Ovog puta, uz izveštaj o takmičenju u Beogradu, Jutarnji list je objavio i tekst posvećen samo Breskvici, u kom s jasnom namerom prenosi sumanute tvitove, idiotarije iz tih tvitova stavljaju u naslov i čitaocima praktično plasiraju tezu da se radi o istinitim tvrdnjama. Tako Jutarnji kaže:

- Optužili su je da je poklonica đavola, da ima genocidnu pesmu i peva o Hitlerovom letnjikovcu: Pogledajte kakva se pojavila."

"DEMONOLOZI"

Dalje navode da su Anđelu "dežurni demonolozi" pred nastup "optužili da je poklonica đavola jer je ispod pupka tetovirala vražje rogove", a zatim se bave njenim kostimom s krilima, koji je izazvao veliku pažnju među gledaocima.

Foto: shutterstock, E-Stock/Nataša Rajaković

 

I onda prelaze na ono što je za njih očigledno poenta, podsećajući na podjednako sumanute ranije optužbe da pesma koju Breskvica peva ima veze s progonom Albanaca.

- Prebacuju joj da peva genocidnu pesmu koja legitimizuje masakr i etničko čišćenje nad Albancima na Kosovu - piše zagrebački list i dodaje da "ima i onih kojima se ne dopada naslov njene pesme "Gnezdo orlovo" jer joj zameraju da je "opevala Hitlerov letnjikovac".

Pošto sve vreme ove stvari potenciraju i stavljaju u prvi plan, jasno je šta, u stvari, žele i kakvu poruku šalju, krijući se iza Tviter manijaka i raznih bolesnika: Srbija će na Evroviziju poslati pesmu koja veliča genocid, Hitlera, etničko čišćenje, satanizam i ko zna šta još...
Uostalom, da smo od Hrvata doživeli da pišu bez mržnje i izmišljanja, iznenadili bismo se, tako da je ovo, manje-više, očekivano.

Foto: Vladimir Lukic, Nebojsa Mandic, Dragan Kadic, ATA Images, E-stock

 

IMA NEKI VAJB

S druge strane, Breskvica smatra da je upravo ovo pesma koja treba da predstavlja Srbiju, pa je tako nedavno istakla da joj se ne dopadaju numere s kojima su se Konstrakta i Luk Blek takmičili, već da je njena pesma ona prava.

- Kad sam čula moju pesmu, u glavi mi je samo bila naša zemlja. Pesma mora da bude srpska, da ima srpska obeležja, da l' tekstualno, da l' muzikom, moraš da pokažeš svoju zemlju! Moja pesma ima taj neki vajb srpski - rekla je nedavno Breskvica, pa dodala:

- Samo moja pesma i pesma od Teya Dore bi trebalo da predstavljaju našu zemlju.
U subotu 2. marta u finalnoj večeri Breskvica će se predstaviti pod brojem tri, sa sada već poznatom pesmom "Gnezdo orlovo", a pored nje plasirali su se još i Lena Kovačević, Hristina, David i Bojana, M.Ira, Marko Mandić, Keni nije mrtav i Zorja Pajić.

Foto: Republika.rs

Konstrakta

Podsećamo bivša učesnica Evrovizije Ana Đurić Konstrakta nema lepe reči za pesmu "Gnezdo orlovo" i Breskvicu.

- Breskvica je najslušanija, sudeći po Jutjubu. Za mene je to dosta anahrono, nije nešto što ja prepoznajem kao stil. To može i na drugačiji način da se iskaže - rekla je, između ostalog, Konstrakta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading