POVREĐENA DVOJICA PRIPADNIKA VOJSKE SRBIJE: Prevrnula se cisterna - vozač izgubio kontrolu nad vozilom, sleteli u PROVALIJU

Autor:

Hronika

28.02.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon prevrtanja kamiona, prva pomoć je odmah pružena povređenima. Hitna medicinska ekipa ih je prebacila u prokupačku bolnicu gde im je pružena neophodna medicinska pomoć.

POVREĐENA DVOJICA PRIPADNIKA VOJSKE SRBIJE: Prevrnula se cisterna - vozač izgubio kontrolu nad vozilom, sleteli u PROVALIJU

Foto: ST/Petar Divac/N. MANDIĆ

Polciija i Hitna pomoć

Danas se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su povređena dvojica pripadnika Vojske Srbije.

Kamion-cisterna, koji je prevozio vodu, prevrnuo se nakon što je vozač M.M. (30) izgubio kontrolu nad vozilom. Nesreća se desila iznenada, a uzrok još uvek nije poznat. Pored vozača, teško je povređen i vojno lice A.B. (50).


Pomoć na licu mesta

Nakon prevrtanja kamiona, prva pomoć je odmah pružena povređenima. Hitna medicinska ekipa ih je prebacila u prokupačku bolnicu gde im je pružena neophodna medicinska pomoć.

Prebacivanje u niške zdravstvene ustanove

Nakon dijagnostike u prokupačkoj bolnici, A.B. je prebačen u niški Klinički centar zbog ozbiljnosti povreda, dok je M.M. prevezen u nišku Vojnu bolnicu radi daljeg lečenja.

Ova saobraćajna nesreća je podsetnik na važnost bezbednosti u saobraćaju i opreznosti prilikom vožnje teretnih vozila. Nadamo se brzom oporavku povređenih i pozivamo sve učesnike u saobraćaju na dodatni oprez.

TRAGEDIJA U KIKINDI

Podsetimo, telo muškarca od 55 godina pronađeno je juče kasno popodne u dvorištu porodične kuće u Sajanu kod Kikinde. Prema nezvaničnim informacijama, koje su „Novosti“ dobile iz više pouzdanih izvora, reč je o samoubistvu, koje se dogodilo tako što se čovek razneo ručnom bombom. Druge okolnosti ove tragedije utvrdiće istraga koja je u toku.

Uviđaj i dalja istraga

- Uviđaj na licu mesta obavili su pripadnici Policijske uprave u Kikindi i o nesreći obavestili Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu. Radi utvrđivanja detalja i tačnog uzroka smrti, tužilaštvo je naredilo da se uradi obdukcija tela, zbog čega je ono prebačeno u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad – potvrđeno je u Policijskoj upravi u Kikindi.

Reakcija komšija

Na eksploziju su ukazale i komšije koje su u utorak kasno popodne čule detonaciju i nakon toga su odmah reagovale.

- U trenutku eksplozije supruga tog čoveka nije bila kod kuće ni u selu. Komšije su je obavestile da se nešto dogodilo, pa ga je ona zvala telefonom, ali se on dugo nije javljao, što je odmah bilo sumnjivo. Neko je obevestio policiju i onda su zatekli telo u dvorištu – rekli su sagovornici „Novosti“.

Ova tragedija je potresla lokalnu zajednicu, a nadležne institucije nastavljaju sa istragom kako bi utvrdili sve okolnosti ovog tužnog događaja.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading