JURCAO 41 KILOMETAR NA ČAS VIŠE OD DOZVOLJENOG KOD ŠKOLE: Prethodno osuđivanom muškarcu (57) oduzeto vozilo u Jagodini!

Autor:

Hronika

28.02.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv vozača je podneta odgovarajuća prekršajna prijava i protiv njega će biti vođen postupak pred nadležnim Prekršajnim sudom.

JURCAO 41 KILOMETAR NA ČAS VIŠE OD DOZVOLJENOG KOD ŠKOLE: Prethodno osuđivanom muškarcu (57) oduzeto vozilo u Jagodini!

Foto: shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini zaustavili su u zoni škole u selu Bunar, na putu Kragujevac-Jagodina, pedesetsedmogodišnjeg muškarca koji je vozio „folksvagen pasat“ brzinom koja je za 41 kilometar na sat veća od dozvoljene i u vreme zaštitne mere zabrane upravljanja vozilom.

Saobraćajna patrola je utvrdila da je ovaj vozač u prethodne dve godine pravosnažno osuđen zbog prekršaja upravljanja vozilom u vreme zaštitne mere zabrane upravljanja vozilom i nepropisnog prevoza dece.

Policija je pedesetsedmogodišnjaku oduzela vozilo u skladu sa novom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima u kojoj se vozilo privremeno oduzima od učinioca koji je u prethodne dve godine pravnosnažno osuđen za teže prekršaje iz oblasti bezbednosti saobraćaja.

Protiv vozača je podneta odgovarajuća prekršajna prijava i protiv njega će biti vođen postupak pred nadležnim Prekršajnim sudom.

Da podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru zaustavili su u Ulici Stevana Nemanje u ovom gradu dvadesetdvogodišnjeg mladića iz Novog Pazara koji je vozio „audi“ bez vozačke dozvole i u vreme zaštitne mere zabrane upravljanja vozilom.

Saobraćajna patrola utvrdila je da je ovom vozaču dozvola oduzeta jer ga je Prekršajni sud dva puta u poslednje dve godine pravnosnažno osudio zbog učinjenih težih saobraćajnih prekršaja.

 
Policija je dvadesetdvogodišnjaku privremeno oduzela „audi“ u skladu sa novom zaštitnom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima u kojoj se vozilo privremeno oduzima od učinioca koji je u prethodne dve godine pravnosnažno osuđen za teže prekršaje iz oblasti bezbednosti saobraćaja.

Protiv vozača su podnete i odgovarajuće prekršajne prijave i protiv njega će se voditi prekršajni postupak pred nadležnim Prekršajnim sudom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading