HRVATSKIM FUNKCIONERIMA PADAJU GLAVE ZBOG PRIJE! Hteli da zabrane pevačicu, pa se među sobom posvađali!

Autor:

Zabava

28.02.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos zbog prije kod komšija!

HRVATSKIM FUNKCIONERIMA PADAJU GLAVE ZBOG PRIJE! Hteli da zabrane pevačicu, pa se među sobom posvađali!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pixabay.com

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić rešio je da na kraju smeni direktora ŠC Višnjik, Denisa Karlovića, zbog organizacije koncerta srpske pevačice Aleksandre Prijović.

Kako prenose tamošnji mediji, Dukić nije saglasan sa time da pevačica na pomenutoj lokaciji održi koncert, iako je, prema podacima sajta koji prodaje karte, otišlo preko 90 posto ulaznica za Prijin koncert.

Foto: Youtube/Diadora TV

Branko Dukić

 

Dukić je odlučio da sazove skupštinu ŠC Višnjik za sledeću nedelju s jedinom tačkom dnevnog reda - smena direktora Karlovića. Smenu Karlovića moraće da potvrdi skupština društva, a jedini član skupštine je gradonačelnik Dukić.  

- Već neko vreme postoji narušeno poverenje između Uprave i Skupštine ŠC Višnjik d.o.o., odnosno direktora i mene kao gradonačelnika, što je rezultiralo ovakvom odlukom. Prvenstveno se to odnosi na nedoslednost u komunikaciji i različitim razumevanjem prioriteta u delatnosti samog Društva. To nepoverenje produbljeno je i u prigodi razgovora o organizaciji koncerata više izvođača za koje je direktor tražio moju suglasnost, iako to nije uobičajeno za slična događanja za koja direktor oduvek potpuno samostalno donosi odluke.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Aleksandra Prijović

 

Konačno, manipulisanje netačnim informacijama prema javnosti nanelo je reputacijsku štetu tom trgovačkom društvu i Gradu Zadru i potvrdilo nemogućnost dalje saradnje u uslovima međusobnog nepoverenja. Sva prošla i buduća ulaganja u taj sportski kompleks čine dugogodišnji program razvoja sporta Grada Zadra koji se sistemski sprovodi u više mandata bivših gradonačelnika - prenosi Jutarnji list. 

- Kroz taj program ulažu se značajna sredstva u nove sportske sadržaje i tako će biti u budućnosti, pa zahvaljujem na doprinosu direktoru Karloviću koji je učestvovao u sprovođenju više takvih projekata – obrazložio je gradonačelnik Dukić i napomenuo kako će Karloviću biti ponuđeno odgovarajuće radno mesto u ŠC Višnjik shodno sistematizaciji radnih mesta i njegovoj stručnoj spremi.

- Juče smo imali sastanak na kom smo o svemu razgovarali i to je sve što vam u ovom trenutku mogu reći - rekao je direktor Karlović.

Tako je skandal oko Dukićeve zabrane koncerta Aleksandre Prijović u Zadru dobio svoj politički epilog, i to samo nekoliko dana nakon što je ŠC Višnjik potpisao ugovor s agencijom koja zastupa Prijović i još sedam drugih izvođača koji će u naredne dve godine nastupiti na Višnjiku.

Dukić smatra Karlovića odgovornim za medijsku štetu koja mu je nanesena objavom informacije da je on lično zabranio nastup Aleksandre Prijović.

Karlović je međutim rekao da je od gradonačelnika tražio saglasnost za popis izvođača koji će nastupiti ove i iduće godine na Višnjiku, među kojima je bila i Prijović, ali pre toga je odluke o izvođačima donosio samostalno.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading