MARTINA VRBOS UDARILA NA PRIJOVIĆKU, PA OPLELA PO HRVATSKOJ: Nikad SUROVIJE o Aleksandrinim ARENAMA - SKANDALOZNA izjava!

Autor: P.R./O.B.

Zabava

27.02.2024

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Martina Vrbos nikad surovija!

MARTINA VRBOS UDARILA NA PRIJOVIĆKU, PA OPLELA PO HRVATSKOJ: Nikad SUROVIJE o Aleksandrinim ARENAMA - SKANDALOZNA izjava!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Pevačica Martina Vrbos pojavila se večeras na prvoj polufinalnoj večeri ,,Pesme za Evroviziju" u vrlo provokativnoj haljini, mnogi su pomislili da je ispod potpuno naga. Međutim, Martina je htela da ostane misteriozna i nije otkrila šta se krije ispod provokativne haljine.

Martina je progovorila o svom nastupu, te je istakla da je ona sigurna da će biti predstavnica Srbije na Evroviziji, iako je iz Hrvatske. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Martina Vrbos

 

- Nije neudobna, osećam se kao prava diva! Verujem da će to biti prekrasan spoj talenta i glasa! Ja mislim da su vikleni na ženi najglamurozniji momenat, pa to i volim! To je samo priprema za ono što sam pripremila! To je senzualno, ja ću predstavljati Srbiju, izgleda će jako dobro! - rekla je Martina, pa dodala:

- To je manjina koja se nije snašla u situaciji, ja nikoga ne osuđujem! Ljudi ne znaju kako da reaguju, pa reaguju burno. Muzika ne treba imati granice, mi to ne gledamo kao na negativne komentare!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Martina Vrbos

 

Martina se dotakla i njene koleginice Aleksandre Prijović:

- Ja verujem da Aleksandra, mada ovo nije tema za nju, ne treba da puni trkačku traku, muzička arena je super, što se više pune arene, to je bolje. Doru sam pratila, jako mi se sviđa Bejbi Lazanja, što se tiče ostatka pesama... Samo da se razmislim... Da... Ja verujem da će se potruditi bolje izvoiđače i pesme, ali da je izvor u Hrvatskoj bio najbolji koji je i mogao - rekla je Martina Vrbos.  

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ime

27.02.2024 21:45

Ovu ženu pamtim po učešću u Survivoru od pre nekoliko godina. Bila je podla, ljigava, proračunata, laživs, tračara, dupljak. Oko je uvek sejala negativu i zlobu, nisu je voleli. Uvek je nekog izdavala, pravila lažne priče. Tako su o njoj pričali učesnici iz te sezone a i danas je prati takav glas.