TRUDNICA PREMINULA U OSMOM MESECU, 15 LEKARA POPILO TUŽBU ZBOG TRAGEDIJE! Tuga do neba, dete ostalo bez majke!

Autor:

Svet

27.02.2024

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudbina je imala drugačije planove, te je porodica suočena s nenadoknadivim gubitkom.

TRUDNICA PREMINULA U OSMOM MESECU, 15 LEKARA POPILO TUŽBU ZBOG TRAGEDIJE! Tuga do neba, dete ostalo bez majke!

Foto: Društvene mreže

Tragičan gubitak mlade trudnice Federike Gireli (37) potresao je javnost, ostavljajući porodicu, prijatelje i medicinsko osoblje u potpunom šoku.

U osmom mesecu trudnoće, Federika je preminula nakon što su se komplikacije iznenada pojavile, ostavljajući trag tuge i neverice.

Teške odluke i nada u budućnost

Federika i njen suprug već su bili roditelji devojčice, a s radošću su očekivali dolazak nove članice porodice koju su planirali da nazovu Ema. Međutim, sudbina je imala drugačije planove, te je porodica suočena s nenadoknadivim gubitkom, prenosi Telegraf.

Neizvesnost i traumatični događaji

Federikino zdravstveno stanje naglo se pogoršalo nekoliko dana pre nego što je primljena u bolnicu, a komplikacije su se brzo razvile. Nažalost, 1. februara, srce trudnice i srce njene nerođene ćerke prestali su da kucaju, ostavljajući medicinsko osoblje suočeno s teškom situacijom.

Potraga za odgovorima

Nakon hitnog carskog reza, beba je rođena mrtva, dok je Federikino telo prebačeno na Institut za sudsku medicinu radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti. Porodica je neutešna, želeći da se sazna istina o okolnostima Federikine smrti i da li je njeno lečenje bilo praćeno medicinskim greškama.

Pravda za Federiku

Tužilaštvo u Veroni, nakon tužbe Federikinog supruga, odlučilo je da u Registar stavi čak 15 lekara, dok se rezultati istrage očekuju tek za tri meseca. Ova tragična priča ostavlja gorak ukus u ustima svih koji su je poznavali, dok se traži odgovornost za gubitak mladog života i nerođenog deteta.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading