LENA KOVAČEVIĆ PRVI PUT POSLE SMRTI MAJKE: Pesma za Evroviziju mi pomaže da se IZLEČIM! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

27.02.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica pred sam početak "Pesme za Evroviziju" otvorila dušu!

Pevačica Lena Kovačević večeras će se u prvom polufinalu "Pesme za Evroviziju" predstaviti sa pesmom "Zovi me Lena". Lena je pred sam početak emisije dala intervju za okupljenje medije, te i za Republiku otkrila da li ima tremu i kako se nosi sa velikim gubitkom. Podsetimo, Lena je izgubila majku na samom početku godine. 

- Treme uvek ima. Ja imam nekoliko koncerata mesečno, lagala bih kad bih rekla da nemam tremu. Trema je sastavni deo ovog posla. To je adrenalin. Jedan osećaj koji prati ovaj posao i ipak je lep - rekla je Lena.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Lena Kovačević

Lena Kovačević je nedavno izgubila majku, a večeras je otkrila koliko joj je druženje sa takmičarima pomoglo.

- Iza mene je jedan težan period, a i nije iza mene, pa su mi i oni ceo proces pomogli u tom lečenju. Imali smo probe, svaki dan, to je mnogo bitno kad čovek prolazi kroz težak period. Ovaj proces mi je mnogo pomogao - dodala je ona.

- Večeras samo želim da podelimo radost muzike. Od sujete, straha, zaboravljamo zašto smo ovde. Mi volimo muziku. Čoveku je muzika kao vazduh koji diše. Želim da budemo nežni jedni prema drugima, nežni jedni prema drugima. Živimo u takvom vremenu, ljudi su užasno agresivni i grubi, a ovde smo da volimo muziku.

Podsetimo, večeras se održava prvo polufinale takmičenja "Pesma za Evroviziju". 14 takmičara, koji će se večeras predstaviti publici, polako pristižu u bekstejdž i spremaju se za početak takmičenja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading